VERA WANG

Svi se pitaju kako je moguće da slavna dizajnerica vjenčanica u 71. godini izgleda tako dobro

11.05.2020 u 21:58

Bionic
Reading

Nakon što je na svom službenom Instagram profilu objavila nekoliko privatnih fotografija iz luksuznog doma u Miamiju, Vera Wang mnoge je ostavila u šoku. Na pragu 71. ova slavna dizajnerica izgleda bolje od nekih 20-godišnjakinja

Mladolik izgled, nevjerojatno vitka linija i zategnuta koža bez trunke šminke prvo su što se primijeti na 70- godišnjoj dizajnerici luksuznih vjenčanica Veri Wang.

Dok je pozirala u nekoliko svojih kreacija ova svjetski poznata dizajnerica zaprepastila je sjajnim izgledom koji je netipičan za žene njezine dobi.

Brzo je postala i virtalni hit uz poruke da samo ona zna eliksir mladosti.

Duga crna bujna kosa, svjež i očuvan ten za koji se vidi da je godinama njegovan zadivili su brojne korisnike društvenih mreža ali i izazvali zavist.

Noge bez trunke celulita, strija i obješene kože koja se javlja u starijoj dobi, ovu su Amerikanku čini se zaobišli. Osim dobrim genima Wang ovakav izgled može zahvaliti i dobroj prehrani tijekom cijeloga života te treninzima.

U svome domu ima spravu za trčanje, voli ples, vožnju bicikla po prirodi, a u očuvanju vitke figure i kondicije pomaže joj i osobni trener.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Keith’s Gym...punishing.

Objavu dijeli Vera Wang (@verawang)