MANDY MOORE

Slavna brineta u trudnoći ne izlazi iz najpopularnijih natikača na svijetu

04.12.2020 u 18:28

Bionic
Reading

Glumica i pjevačica Mandy Moore, koje se mnogi sjećaju i iz tinejdžerskih hit filmova poput 'Spašeni!' ili 'Nikada se neću zaljubiti', ima sjajan osjećaj za modu

Slavna brineta redovito izaziva oduševljenje svojim cool stajlinzima, a i u trudnoći nepogrješivo bira modne kombinacije koje su za čistu peticu.

Zgodna 36-godišnja Amerikanka koja briljira i u hvaljenoj seriji 'This Is Us' samo niže fantastična casual izdanja jedno za drugim.

Budućoj mami udobnost je sad na prvom mjestu pa je izgledala bez greške u jednostavnom stajlingu koji je uključivao oversized vestu bež boje i traperice od ispranog trapera.

Odličan dnevni look, Mandy koja je u rujnu objavila kako očekuje svoje prvo dijete sa suprugom Taylorom Goldsmithom s kojim je u braku dvije godine, upotpunila je kultnim natikačama Birkenstock leopardskog printa, crvenim plišanim rajfom za kosu i minijaturnom crnom torbicom.

  • +3
Mandy Moore Izvor: Profimedia / Autor: Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, u ovoj godini u kojoj su se potrošačke navike kupaca jako promijenile i zbog globalne pandemije, naglo je porasla prodaja ovih legendarnih natikača prepoznatljivog dizajna.

Kako otkriva poznata modna tražilica Lyst, taj se trend nastavio i u hladnijim mjesecima s time da sad kupci traže modele natikača s krznom pa je primjerice prodaja Arizona natikača s potpisom Birkenstocka u zimskoj varijanti porasla za nevjerojatnih 77 posto.

Inače, ovoga ljeta klasične modele Arizona natikača s potpisom Birkenstock, modna tražilica Lyst proglasila je najpoželjnijim komadom u kategoriji ženske mode u izvještaju za drugi kvartal 2020. godine.