POBJEDNICA SVIH FRIZURA

Frizura za kojom luduju žene diljem svijeta osigurat će dodatan volumen i teksturu vašoj kosi, ukoliko se ošišate na ovaj način

04.12.2020 u 12:17

Bionic
Reading

Nije tajna da bob već nekoliko godina zaredom slovi za najpoželjniju frizuru, no u moru raznih bob frizura istaknula se jedna koja beživotnoj i tankoj kosi u trenu vraća volumen i teksturu

Kažu da se s kratkom kosom lakše nositi, no nije sve u dužini kose. Itekako je važan oblik i način šišanja. O tome kako vas vaš frizer ošiša, ovisit će i naknadno održavanje i sam izgled kose. Kada vas isfenira profesionalac, vaša frizura izgledat će vrhunski, no nakon prvog pranja muku ćete mučiti da svaka dlaka stoji na svom mjestu, ukoliko vaša frizura nije laka za održavanje.

Stoga je itekako važno da prilikom posjeta frizerskom salonu svog frizera zamolite za praktičnu i chic frizuru oko koje nema puno brige i koja će izgledati odlično i nakon brzinskog sušenja fenom.

Jedna takva frizura zasigurno je bob koji je u potpunosti zaludio žene diljem svijeta, a za to postoji odličan razlog - izgleda chic, pomlađuje i poprilično je nezahtjevan za održavanje. Postoji nekoliko verzija ove frizure, no beauty stručnjaci prednost ipak daju takozvanom A-bobu.

Za razliku od francuskog boba koji seže tik ispod uha, zaobljenog boba oko kojeg ima puno posla ili asimetričnog boba koji mnogima nije prvi izbor zbog razlike u dužini kose s lijeve i desne strane lica, A-bob sprijeda je nešto duži nego straga, a taj pad je vrlo decentan te je odrađen s razlogom.

Dulji pramenovi kose sprijeda se lagano uvijaju na unutra, ispod brade, uokvirujući vaše lice, poboljšavajući strukturu kostiju i izdužujući vrat.

A-bob lako možete prilagoditi svojim željama pa pad može biti jedva primjetan ili vrlo dramatičan. Ukoliko imate tanku i beživotnu kosu, predlažemo vam da pad bude nešto strmiji kako bi dobili na volumenu. A dodate li malo lokni ili valova u trenu ćete dobiti i lijepu teksturu te će kosa djelovati punije i gušće. Ukoliko pak imate prirodno kovrčavu kosu, dovoljan je tek suptilan pad.

Oko ove frizure ima toliko malo posla da je frizeri rado preporučuju svojim zaposlenim klijenticama, a u ljubiteljice A-boba spadaju i brojne slavne ljepotice, uključujući JLo, Selenu Gomez, Shay Mitchell, Rose Byrne, Brie Larson i Kim Kardashian.