MODNA POSLASTICA

Omiljeni high street brend Hrvatica predstavio je uzbudljivu suradnju kojoj će se razveseliti modne ovisnice

04.12.2020 u 12:44

Bionic
Reading

Zaljubljenice u brend & Other Stories imaju razloga za sreću. Popularni high street brend predstavio je svoju suradnju sa skandinavskim Brøggerom, a kolekcija je od jučer dostupna na službenoj stranci & Other Storiesa

Modna marka & Other Stories brzo nakon lansiranja u ožujku 2013. počela je privlačiti pažnju trendseterica. Bogat asortiman cipela, torbica, modnih dodataka, kozmetike i odjevnih kombinacija iz dana u dan osvaja modne ovisnice diljem svijeta, prvenstveno zahvaljujući provjerenom spoju - trendi dizajnu i pristupačnim cijenama.

Odjeća s potpisom & Other Stories, definitivno više chic sestrinskog brenda popularnog H&M-a, omiljena je i među Hrvaticama koje su njegove krpice mahom kupovale na stranicama Asosa, sve dok brend nije uveo dostavu i za Lijepu našu, a sigurni smo kako će ova nova modna poslastica dodatno obradovati Hrvatice.

Popularni high street brend je u suradnji sa luksuznim skandinavskim brendom Brøgger osmislio limitiranu kolekciju koja je stigla na police i u online trgovine.

Brend je osnovala dizajnerica Julie Brøgger koja je u svom dizajnu posvećena jedinstvenim colorblock odijelima i statement haljinama. Zahvaljujući brendu & Other Stories njezine su kreacije prepoznatljive skandinavske estetike sada dostupne za šire mase po puno pristupačnijim cijenama.

  • +11
Brøgger & Other Stories Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

'Brøgger nije brend koji nužno nudi odjeću u kojoj ćete se stopiti u masi. Poanta nije u tome. Ako već investirate u dizajnerske komade, želite da budu posebni', rekla je dizajnerica u intervjuu za video kojim je na Instagramu brenda & Other Stories najavljeno lansiranje kolekcije 3. prosinca.

Dizajnericu je na kolekciju koju je osmislila za & Other Stories inspirala njezina majka, odvjetnica koja je u 80-ima i 90-ima obožavala nositi moćne siluete poput odijela s naglašenim ramenima, ali istovremeno naglašavati svoju ženstvenost.

Kolekcija Brøgger x & Other Stories prepuna je statement odijela i razigranih haljina u kojima ćete zasigurno biti primijećeni na cesti, a cijene se kreću oko 100 eura. Najjeftiniji komad je ruž od 19 eura, dostupan u 31 nijansi, dok najskuplji komadi iznose 199 eura.