JEDNOSTAVNOST GENIJALNOST

Slavna brineta plijenila pažnju u trendi stajlingu koji posljednjih mjeseci obara sve rekorde

14.05.2019 u 13:58

Bionic
Reading

Zvijezde iz cijelog svijeta počele su pristizati na Cannes Film Festival koji će se sve do 25. svibnja održavati u čuvenoj dvorani Palais des Festivals. Među slavnim imenima koje su stigle u Cannes našla se i slavna pjevačica i glumica Selena Gomez. Pop princeza, kako joj mediji često tepaju, viđena je na aerodromu u ležernom i trendi izdanju, toliko jednostavnom, a opet toliko savršenom

Dolazak Selene Gomez u zračnu luku u Nici izazvao je pomutnju među fanovima, ali i medijima. Članovi sedme sile okupirali su aerodrom ne bi li uslikali slavnu pjevačicu u trenutku kada pristigne te su u tome i uspjeli.

Pop zvijezda u Cannes je stigla kako bi se pridružila ostatku filmske ekipe na predstavljanju novog hororca 'The Dead Don't Die' redatelja Jima Jarmuscha koji će se u srijedu premijerno prikazati na prestižnom filmskom festivalu, a u kojem lijepa Selena utjelovljuje lik po imenu Zoe.

Slavna ljepotica stigla je u Nicu odjevena u vrlo ležerno i svedeno modno izdanje, nimalo napadno ili efektno, a opet vrlo trendi i oku ugodno.

  • +19
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pop zvijezda, koja je donedavno izbivala s društvenih mreža i javnih događanja zbog problema s anksioznosti, plijenila je poglede u prljavo bijelim hlačama šireg kroja i topiću preko kojeg je nabacila pleteni kardigan u bež boji, a cjelokupan stajling je upotpunila prljavo bijelim gležnjačama na petu sa špičastim vrhom i sunčanim naočalama ovalnih svijetlo smeđih okvira.

Bež i prljavo bijela ove sezone slove za hit boje, a stajling u bež boji od glave do pete za najpoželjniji stajling sezone koji proteklih mjeseci ne prestaje puniti Instagram profile vodećih modnih blogerica i fashionistica. Bež i proljavo bijela boja preplavile su police trgovina, a čak su i bezvremenske plave traperice otišle u zaborav nakon što su poznati high street i dizajnerski brendovi lansirali traperice u bež boji.

NOSI SE BEŽ

Ova 'dosadna' boja postala je neočekivan modni hit u proljetnoj sezoni

Pogledaj galeriju