POTPUNO PROMIJENILA STIL

Modni preokret: Lijepa brineta zablistala u haljini koju bi svaka žena trebala imati u svom ormaru

02.05.2019 u 22:10

Bionic
Reading

Nakon višemjesečnog izbivanja s društvenih mreža i javnih događanja, zbog čega se između ostalog borila s anksioznosti, Selena Gomez se vratila 'među žive' i zablistala u velikom stilu. Osim što je promijenila prioritete i posvetila se psiho-fizičkom oporavku od operacije i ljubavnog brodoloma, pjevačica je očigledno odlučila poraditi i na stilu odijevanja

Slavna pjevačica Selena Gomez u posljednje vrijeme kao da je nestala s lica Zemlje, no nedavne paparazzi fotografije daju nadu njezinim obožavateljima da se vratila u svoju svakodnevicu. Paparazzi su slavnu pjevačicu snimili tijekom dolaska na zabavu Hollywood Female Empowerment u Los Angelesu, a stajling koji je nosila pravo je osvježenje u usporedbi s njezinim dosadašnjim odabirima.

26-godišnja pjevačica zablistala je u prekrasnoj točkastoj haljini na preklop s potpisom modne kuće Celine, koja plijeni elegancijom i trendi izgledom koji nikad ne izlazi iz mode. Točkice su ove sezone apsolutni 'must have', no činjenica je da haljina na preklop predstavlja bezvremenski klasik s kojim je nemoguće pogriješiti.

  • +9
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Haljine na preklop koje je proslavila belgijska dizajnerica Diane von Fürstenberg s vremenom su postale omiljeni komad odjeće žena diljem svijeta, jer ne samo da su udobne te ih je lako odjenuti, već i pristaju svakoj figuri, naglašavaju struk i daju uvijek dobrodošlu dozu ženstvenosti i profinjenosti.

Trendi haljinu laskavog midi kroja slavna brineta upotpunila je tek crnim kožnim štiklama, dok je svoju bujnu kestenjastu kosu odlučila isfenirati na valove, zakačivši je na jednoj strani popularnom špangom. Ovaj trend trenutno je veliki hit u svijetu mode, a nisu mu mogle odoljeti ni supruga Matea Kovačića, Izabel Kovačić i Maja Šuput.

Točkasti uzorak ove sezone ništa ne može skinuti s trona, a mi smo izdvojili nekoliko haljina sličnih haljini lijepe Selene Gomez.