PROLJETNI HIT

Traperice u ovoj hit boji uvijek izgledaju skupocjeno

08.04.2019 u 15:41

Bionic
Reading

Vjerojatno najrasprostranjeniji trend u aktualnoj proljetnoj sezoni do sada se pokazalo nošenje bež boje od glave do pete. Iako slovi za nadosadniju u bogatom spektru, bež boja postala je neočekivan modni imperativ, a uz brojne odjevne komade, dodatke i obuće, zavladala je i svijetom traperica

Gotovo da nije postojala zvijezda ulične mode koja na proteklim tjednima mode nije iskusila čari nošenja komada u bež boji, a kada je riječ o traperica njezine bež inačice predstavljaju mekšu alternativu bijelim modelima, a njihova najveća posebnost leži u luksuznom dojmu koji daruju svakoj osmišljenoj kombinaciji.

NOSI SE BEŽ

Ova 'dosadna' boja postala je neočekivan modni hit u proljetnoj sezoni

Pogledaj galeriju

Ovoj činjenici u prilog dovoljno govore stajlinzi zaljubljenica u modu okupljenih na Instagramu, a najpopularnije modele bež traperica, po svemu sudeći, krase rezane, šire nogavice i visoki struk.

Bež modele traperica u aktualnu modnu ponudu uvrstila su brojni popularni brendovi poput mađarske Nanushke i francuskog brenda Jacquemus, a za njihovim primjerom očekivano su se povele i poznati lanci trgovina uličnom modom.

  • +7
Bež traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo