TO JE UMJETNOST

Slatka remek djela: Ovi kolači izgledaju predobro da bi ih se pojelo

22.08.2020 u 23:21

Bionic
Reading

Ako imate viška slobodnog vremena i htjeli biste usavršiti ukrašavanje kolača, u prvom redu neodoljivih cupcakesa onda je ovaj profil na Instagramu vaše sljedeće omiljeno virtualno odredište. Kerry’s Bouqcakes oduševit će vas prekrasnim cvjetnim ukrasima, a kolačići koje izrađuje vješta slastičarka izgledaju kao mala umjetnička djela i predobro da bi ih se pojelo

Na svojoj web stranici i profilu na Instagramu britanska slastičarka Kerry Roberts nesebično dijeli savjete za stvaranje pravih slatkih umjetničkih djela, idealnih za najsvečanije i najljepše trenutke u našim životima.

View this post on Instagram

Can you describe this box in just one word?! 💖

A post shared by Kerry’s Bouqcakes (@kerrys_bouqcakes) on

Kerry otkriva da svoje cupcakese peče na nižoj temperaturi kako bi se polako digli i bili sočniji, a za kremasti dio koristi kremu od maslaca i šećera od koje izrađuje i svoje neodoljive cvjetne dekoracije. Koristi, kaže, svježe namirnice kao i one bez konzervansa, no ono čime plijeni pažnju su predivne cvjetne dekoracije.

>>Recept za čokoladne cupcakese s kremom od ganachea>>

'Veliku pažnju posvećujem detaljima na mojim kreacijama. Volim 'uloviti' nježnost latica peonija, ljiljana ili gerbera, ali i kombinaciju jarkih boja suncokreta ili pak nježne tonove ruža', kaže Kerry.