UVIJEK U TRENDU

Skromna Kate Middleton sve je očarala ovom jednostavnom vestom iz Zare

10.04.2020 u 10:10

Bionic
Reading

Kate Middleton, vojvotkinja od Cambridgea, ima velik utjecaj na modne trendove, pa ne čudi da se svojedobno pisalo i o tzv. 'Kate efektu' jer sve što bi odjenula ova uvijek elegantna brineta nestalo bi brzinom vjetra s polica trgovina

Iako joj modni kritičari nisu uvijek bili nakloni, Kate nije odustajala od svojih modnih kombinacija, a nakon što se na dvoru pojavila novopridošla Meghan Markle, američka glumica koja je unijela glamur na britanski dvor, i Britancima omiljena vojvotkinja napravila je modni iskorak uspješno osuvremenivši svoj klasični modni izraz.

Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kako god, vojvotkinja od Cambridgea jedna je od najvećih modnih inspiracija za mnoge britanske zaljubljenice u modu, ali i šire.

Poznata je i po tome što se nikad pretjerano ne razbacuje skupocjenim krpicama te vrlo spretno reciklira i odjeću koju je nosila u brojnim prigodama s novim detaljima poput nakita, ukrasa za kosu ili torbica.

Prvi kraljevski angažman vojvoda od Cambridgea izazvao je veliko zanimanje - no on se poprilično razlikovao od svih prijašnjih jer je zbog trenutačnih okolnosti, odrađen u vidu virtualnog poziva iz njihovog doma zbog opasnosti od širenja koronavirusa.

Zaljubljenice u modu nisu mogle ne primijetiti i zanimljiv džemper u upečatljivoj nijansi žute koji je nosila omiljena vojvotkinja koja je sa suprugom princom Williama, razgovarala s učenicima, nastavnicima te djelatnicima Casterton Primary Academy iz Lancashirea. Ova se školska ustanova nalazi u neposrednoj blizini Burnley General Hospital gdje radi veliki broj roditelja učenika.

  • +3
Kate Middleton Izvor: EPA / Autor: AARON CHOWN / POOL

Udoban džemper s trendi predimenzioniranim rukavima u nijansi senfa odmah je zapeo za oči mnogim fashionisticama, a riječ je o komadu s potpisom i Hrvaticama omiljenog brenda Zara.

Ali svi oni koji bi ga poželjeli imati bit će razočarani, jer je već rasprodan po sasvim prihvatljivoj cijeni od 30 funti (oko 260 kn).

Viseće naušnice u obliku lista (Catherine Zoraida), nenametljiv make up i kosa podignuta u chic polurep odlično su zaokružili ovo modno izdanje za peticu omiljene članice kraljevske obitelji.