TJEDNI HOROSKOP

Škorpionima, Jarcima i Ribama ljubavni odnosi bit će svijetla točka, Rakovi i Lavovi bit će meta udvarača, a Blizance će pogoditi osjećaj manjka perspektive

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 30.11.2020 06:34
 • Objavljeno 30.11.2020 u 06:34
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: - / Wavebreak / Profimedia

Međuljudski odnosi, uključujući ljubavni, bit će Škorpionima svijetla točka, a izgledi za ljubavnu sreću Jaraca ovoga će tjedna biti vrlo visoki. Vezanim Ribama voljeni će biti sklon, a slobodne Ribe imat će otvoren put prema novoj ljubavi. Bili slobodni ili u vezi, Rakovi će idućih tjedana biti meta udvarača, a Lavovi ili njihov udvarač snažno će se angažirati na ljubavnom zbližavanju. Blizance će pratiti osjećaj sputanosti i manjka perspektive

Dok će Ovnovi na drugim područjima dobro znati što žele i kako to ostvariti, u ljubavi će biti nagli i razdražljivi. Ovnovi u vezi zahtijevat će od voljenog mnogo pažnje i truda u obavljanju kućanskih poslova. Ako se udvarate, u početku ćete biti napasni, ali ćete uzmaknuti kad osjetite da ste pretjerali. Vaša odvažnost i samouvjerenost nailazit će na oprečne reakcije u radnom okruženju. Budite oprezni i nemojte se razmetati.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +4
 • +1

Jennifer Garner je rođena u znaku Ovna, 17. travnja 1972.

Izvor: EPA / Autor: DAVID SWANSON

Mnogi će Bikovi biti neprepoznatljivi svojim bližnjima. Iznenađivat ćete ih postupcima koji vam nisu svojstveni i tjerati ih da nagađaju što vam je na umu. U naletu ljutnje mogli biste izvaliti nešto uvredljivo i potom tražiti načina da izbrišete neželjene posljedice. Energija i koncentracija će vam oscilirati, a s njima i vaš radni ili obrazovni učinak.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +1

Penelope Cruz je horoskopski Bik, rođena je 28. travnja 1974.

Izvor: EPA / Autor: DAVID SWANSON

Ograničenje kretanja Blizancima će teško pasti, iako će se uz pomoć mašte i tehnologije donekle razonoditi kod kuće. Ako živite s partnerom, između vas će izbijati trzavice oko raznih spornih točaka. Bit ćete u sukobu s nekim kolegama jer ćete otkriti da vas ogovaraju ili spletkare iza leđa. U poslovnoj sredini skrivajte profesionalne planove i šutite o svojoj intimi. Ne oklijevajte potražiti stručnu pomoć protiv depresije i anksioznosti.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Venera i Merkur u prijateljskom Škorpionu Rakovima djelomično olakšavaju život. Lakše ćete pronalaziti zajednički jezik s voljenim i drugim bližnjima, ali neki kronični prijepori ostat će neriješeni. Podsjetite ga da ćete se kao saveznici lakše nositi s okolnostima. Ne pokušavajte na silu ostvariti poslovne ciljeve. Napredujte oprezno slušajući stručne savjete.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Tjedan će Lavovima biti bogat zbivanjima unatoč objektivnim ograničenjima. Između vas i udvarača iskrsavat će prepreke, no vi ćete se odvažno hvatati s njima u koštac. Lavovi u vezi susretat će se s nepredvidivom izmjenom uspona i padova u odnosu s partnerom. Imat ćete volje i motiva za rad ili učenje, ali će vam se potkradati pogreške zbog oscilacija u pozornosti.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +1

Matthew Perry je u horoskopu Lav, rođen je 19. kolovoza 1969.

Izvor: Profimedia / Autor: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Onaj tko se bude udvarao Djevicama u početku će osvajati pikantnim humorom i blagim erotskim aluzijama, no u idućoj će fazi napredovati prema vulgarnosti i natjerati vas na oprez. Imat ćete više izgleda za kvalitetnu vezu ako sami preuzmete inicijativu prema nekom dopadljivom. Ne donosite samostalno važne financijske odluke i izbjegavajte ulazak u nova zaduženja.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +1

Ana Begić Tahiri je horoskopska Djevica, rođena je 27. kolovoza 1979.

Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Vage koje su nedavno ušle u novu vezu, neće se moći pohvaliti strpljenjem. Nemojte zahtijevati od partnera da se trajno obavezuje, nego mu dajte vremena da se snađe. Odnosi s prijateljima i širom rodbinom bit će plodni i pozitivni. Pohvale nekog malo utjecajnog mogle bi vam uliti neutemeljeno samopouzdanje. Financijsko poboljšanje više nije daleko.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Škorpioni, ako je između vas i vama važnih ljudi bilo trzavica, one će ili biti izglađene, ili će izblijediti i postati nevažne. Bližnji će imati razumijevanja za vas čak i ako katkad budete neugodni. U poslu i školovanju prisustvo nekog tko vam se sviđa narušit će vam pozornost. Priberite se i suzdržite. Zaljubljenost bi mogla nepovoljno utjecati na vašu potrošnju.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Iako će slobodni Strijelci buditi zanimanje kod suprotnog spola, skromni su izgledi da će u ovom razdoblju ostvariti novu vezu. Ako ste u vezi, u većini slučajeva izbjeći ćete ozbiljnije stresove. Usred ste vladavine svog znaka i pojačano ste aktivni. U potrazi za (boljim) poslom ne oklijevajte kontaktirati znance s kojima se niste dugo čuli.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jarcima je vrijeme za povlačenje ključnih zavodničkih poteza. Onaj tko vam se sviđa bit će prijemčiv na vas šarm. Ako ste u vezi nećete imati velikih prohtjeva. Odanost i odgovornost značit će vam više od strasti i nježnosti. Odgode i zastoji obilježit će poslovnu scenu. U očekivanju boljih vremena i sretnijih okolnosti svest ćete aktivnosti i troškove na ono što je nužno.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vodenjacima će sinuti mnoge originalne zamisli o unapređenju svog ljubavnog života. Vaše će oduševljenje splasnuti kad otkrijete da vaš partner ili simpatija ima loše mišljenje o tim zamislima. Lako biste mogli proširiti krug profesionalnih kontakata. Neki od njih značajno će utjecati na vašu karijeru i ukazati vam na smjer o kojemu niste razmišljali.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +3

Jennifer Aniston je u horoskopu Vodenjak, rođena je 11. veljače 1969.

Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Obiteljski i prijateljski odnosi Riba bit će nestabilni zbog vaše potrebe za usklađivanjem raznolikih želja brojnih ljudi. U potrazi za kompromisom puno ćete se predomišljati i na koncu donijeti polovičnu odluku. U opasnosti ste da zakomplicirate nešto jednostavno. Neka glasina ili pogrešno shvaćena vijest mogla bi vas navesti na iracionalne poteze.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +4
 • +1

Sophie Turner je rođena u znaku Riba 21. veljače 1996.

Izvor: Profimedia / Autor: Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!