TJEDNI HOROSKOP

Škorpioni, Strijelci i Vodenjaci bit će rastrošni, Jarcima će goditi samoća, a Ovnovima će pod utjecajem Lava sve teći kao po loju

05.08.2019 u 08:03

Bionic
Reading

Financijsko stanje Škorpiona u narednom će tjednu biti zadovoljavajuće, ali unatoč tome novac će im kliziti iz ruku. Strijelcima prijeti opasnost od želje da zadive nekog čašćenjem i statusnim simbolima, a Vodenjaci će biti široke ruke prema sebi i drugima. Zahvaljujući jakom utjecaju Lava, Ovnovima će sve teći kao po loju, a Jarcima će više od društva odgovarati samoća i odsutnost jačih podražaja

Ovnove u nadolazećim danima očekuju mnoga ugodna iskustva u privatnom životu. Bili noćni, bili dnevni tip, dobro ćete se zabavljati. Steći ćete nova poznanstva i privlačiti pažnju gdjegod se pojavite. Dobra organizacija i vještina komunikacije pomoći će vam u obavljanju zadataka. Ako se bavite turizmom, prijevozom ili medijima, imate sve preduvjete za uspjeh.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Formula za dobro raspoloženje Bikova glasi: zabava, izlasci i druženje s prijateljima, ali bez opijanja i probdjevenih noći. Ne pridajte veliko značenje sitnim nesporazumima s voljenom osobom. Uz malo truda i dobre volje trzavice će se brzo stišati. Ukaže li vam se prilika za proširenje znanja, svakako je iskoristite. Ulaganje u obrazovanje pokazat će se višestruko isplativim.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slobodni Blizanci mogli bi se upustiti u neizvjesnu avanturu ili čak u više njih istovremeno. Mnogo će mirniji biti Blizanci u vezi. Oni će trošiti višak energije u sportu, na zabavama i u kockarnicama. Važni poslovi i novi projekti mogu pričekati kraj rujna. Sad obavljajte samo obavezne zadatke, budite suzdržani u potrošnji te izbjegavajte sukobe sa suradnicima i klijentima.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovi će biti ćudljivi u svom dobro poznatom stilu. Razdoblja ljubavne sumnjičavosti izmjenjivat će se s razdobljima spokoja. Stalno ćete držati bližnje u nedoumici. Doći će vam da pokažete zube onima koji vam stvaraju teškoće, ali budite oprezni jer vam se junačenje ne bi isplatilo. Nemojte se bacati u velike troškove koliko god željeli kupiti nešto.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nastavlja se razdoblje sjajne zabave. Lavovi oba spola neodoljivom će karizmom magnetski privlačiti brojne udvarače. To će biti malo nezgodno ako ste zauzeti jer partner će vas stalno držati na oku. Radna motivacija bit će vam niska, ali ako ne možete pobjeći od obaveza, bit ćete začudo učinkoviti. Ostvarit ćete poneki profesionalni uspjeh dok se drugi odmaraju ne misleći na posao.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice zasada ne mogu dobiti sve što žele u ljubavi, ali treba biti strpljiv jer predstoje bolja vremena. Najbolje ćete se osjećati daleko od bučne gomile i društvenih zbivanja. Propusti suradnika mogli bi vas izbaciti iz takta. Ne ulazite u žučne rasprave, već smireno iznesite kritiku. S novcem postupajte u svom klasičnom stilu: oprezno i trezveno.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage, ne dijeli li partner vaše oduševljenje samostalnim izlascima, pokušajte pronaći kompromisno rješenje. Ako ste slobodni, provest ćete živahan tjedan pun raskalašene zabave i udvaranja. Tjelesna privlačnost bit će jedino što će vas zanimati. Većina Vaga imat će sreće da ne bude zatrpana obavezama. To nije jedina blagodat koja im predstoji jer će ih netko obradovati poklonom, čašćenjem ili popustom za prijevoz i smještaj.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpionima uzbudljivi provodi ne bi trebali biti prioritet jer će biti previše razdražljivi. Sklonost burnim ispadima ugrozit će vašu vezu, odnosno izglede za osvajanje osobe oko koje se trudite. Gnjevom i vrijeđanjem nećete zadiviti nikog, nego ćete se otuđiti od nekih ljudi koji su vam dosad bili skloni. Kupujte samo ono što vam je nužno i čuvajte se prijevare.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelcima su pogodne okolnosti za učvršćivanje stare i razvoj nove ljubavi. Imate li priliku, pobjegnite s partnerom nekamo kamo još niste bili. Na takvom putovanju svakodnevne brige rasplinut će se. Opseg obaveza neće biti velik pa ćete se moći posvetiti odmoru i rekreaciji. U pogledu novca bit ćete vrlo optimistični, a to znači i nerealno rastrošni.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarci, ako ste u vezi, objasnite voljenom da je sve u redu s vašim odnosom i da vam samo treba više mira radi duševne ravnoteže. Nastojite uključiti i njega u svoj ljetni aranžman. Svodit ćete bilancu uspjeha i neuspjeha, ležerno pripremati nove poslove i održavati kontakte s ljudima bitnim za vaš profesionalni život. Organizirat ćete dobar godišnji uz niske troškove.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci, ljubav bi vas mogla pogoditi kad se tome ne budete nadali. Brzo će vam postati jasno da neće sve teći glatko. Ugodno iščekivanje miješat će se s napetošću i sumnjama, ali nećete se moći lako izvući iz tog kompliciranog odnosa. U tijeku je aktivno poslovno razdoblje ispunjeno proturječnim zbivanjima. Slobodno pravite dugoročne planove, ali budite spremni mijenjati ih u kratkom roku.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U većini veza Riba neće biti puno izazova. Raspoloženje će vam biti umjereno dobro. Mirne okolnosti omogućit će vam da otkrijete dosad neuočenu partnerovu osobinu. Odgovorno ćete obavljati poslove, ali bez oduševljenja. Zbog opuštenosti bit ćete omiljeni među suradnicima. Nastojite ne donositi važne profesionalne odluke i budite disciplinirani s novcem.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia