ZNAKOVI U PUNOM SJAJU

Škorpioni izazivaju oduševljenje i odbojnost, a ovo su osobine zbog kojih ih volimo

20.12.2018 u 09:48

Bionic
Reading

Škorpioni često izazivaju oprečna mišljenja pa nailaze na veliko oduševljenje ili na izrazitu odbojnost. Uvelike zanemaruju tuđe mišljenje i sami pažljivo biraju kome će otvoriti svoje srce i dušu. Tek kada im se dovoljno približite, upoznat ćete njihove vrline i iskreno ih zavoljeti zbog snage i otpornosti

Magično su zanimljivi, pronicljivi, prodorni i samostalni. Ponekad se ponašaju kao da im nitko nije potreban, ali ako uživate njihovu naklonost, osjećat ćete se voljeno i potpuno zaštićeno.

Odani i pouzdani

Ako Škorpion dade obećanje, možete biti sigurni da će ga ispuniti. Pokaže li vam ljubav i naklonost, vjerujte da će to trajati zauvijek - pod uvjetom da ga ne iznevjerite. Njihova pomalo isključiva priroda postaje njihova dobra strana kada nekoga iskreno vole.

Inteligentni i pronicljivi

Čvrstom voljom upravljaju svojim odlukama i ponašanjem jer vide dalje i osjećaju dublje od većine. Znaju odgovor na svako pitanje, prepoznaju tuđe vrijednosti i slabosti pa im snalaženje u životnim brzacima ne predstavlja problem. Ako zatražite njihovo mišljenje, pažljivo ih poslušajte jer će vam bezuvjetno reći mudru istinu.

Snalažljivi pod stresom

Prisebni su i hladnokrvni bez obzira na opasnost ili rizik kojem su izloženi jer se uglavnom ne plaše. Suočit će se s izazovom, riješiti problem i pritom uživati u neizvjesnostima i uzbuđenjima s kojima se susreću. Na jednako učinkovit način pomoći će ljudima koje vole i pri tome se neće brinuti za sebe.

Mistični i intuitivni

Snažna intuicija omogućuje im da razluče istinu od laži te razdvoje dobro i zlo. Ostavljaju dojam kao da su neprekidno spojeni na neki viši izvor mudrosti i snage pa njihovi mistični uvidi mogu biti začuđujuće točni.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia