mladenački stil

Sjedokosa trendseterica pokazala elegantan stajling koji pomlađuje u trenu

20.07.2023 u 12:41

Bionic
Reading

Carmen Gimeno pokazala je koliko dobro izgleda komplet hlača i košulje u zelenim tonovima, posebno kada je uveličan ružičastim detaljima

Carmen Gimeno stekla je svjetsku slavu objavama svojih stajlinga na društvenim mrežama, a koji pomlađuju i savršeno pristaju ženama u srednjim godinama.

Posljednje vrelo inspiracije za sve iskusne pratiteljice modnih trendova njen je outfit usklađen s razigranim zelenim uzorkom i neodoljivo prozračnom tkaninom.

Riječ je o kombinaciji širokih lanenih hlača i bluze koja predstavlja savršen spoj mladolikosti, elegancije i ljetne opuštenosti te je idealna i za najveće vrućine.

Sjedokosa influencerica odlučila se za model breda Parfois koji dolazi u mladenačkim zelenim tonovima, stopljenima u neodoljiv ljetni uzorak.

Gimeno je pokazala još jedan trik vrijedan kopiranja, a to je nadopunjavanje ovakvog stajlinga efektnim detaljima u ružičastoj boji, kao što je detalj cvijeta na košulji i sandale u iznimno popularnom stilu 'barbiecore'.

Prednost ovog komada jest što košulju možete nositi i kao proljetnu ili jesensku laganu jaknu, a u prilog joj idu i rukavi dužine 3/4 koji sprječavaju znojenje tijekom ljeta te skrivaju sve eventualne nesavršenosti na rukama.