PILAR NE GRIJEŠI

Nosiva i lijepa: Minimalistička haljina odlična je opcija za svaku dob

13.07.2023 u 13:31

Bionic
Reading

Pilar De Arce, španjolska je pedeset plus modna ikona koja baš kao i njezina sunarodnjakinja Carmen Gimeno, ima rastući broj pratitelja na društvenim mrežama

Pilar De Arce impresivne outfite slaže s nevjerojatnom lakoćom te uvijek iznova dokazuje kako i zrelije dame itekako imaju što pokazati kad se radi o modi.

Markantna brineta iz San Sebastiana sa sjajnim osjećajem za modu ne prestaje nas oduševljevati svojim modnim izdanjima, a velika je ljubiteljica ženstvenih haljina koje vješto kombinira.

Osim popularnih haljina-košulja, T-shirt haljine, osobito ako prate liniju, odlična su varijanta za ljetne dane, a Pilar se odlučila za efektnu verziju kratkih rukava u smeđoj boji.

  • +61
Haljine do 30 eura Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara promo

Kroj koji laska figuri pokazao se više nego dobrim izborom, a Pilar je ovu lijepu haljinu koja je prikladna i za posao, ali i neki večernji izlazak podignula cool detaljima: zlatnom ogrlicom i naušnicama, smeđom torbicom i klasičnim sandalama na petu.

Nije zaboravila ni na ruž u neutralnoj nijansi i elegantne sunčane naočale te je tako kreirala zanimljiv ljetni look u kojem je nemoguće proći nezapaženo.

Kao i obično, uslijedile su brojne pohvale na račun omiljene španjolske pedeset plus influencerice koja uspješno inspirira zaljubljenice u modu bez obzira imaju li 30 ili 50.

'Elegantna i ženstvena u toj divnoj haljini', 'Torba je isto božanstvena', 'Jako lijepo Pilar', samo su je hvalili brojni obožavatelji.