boho chic

Pomlađuje u trenu: Šarmantna Zarina suknja osvojila je i sjedokosu trendsetericu

14.07.2023 u 23:35

Bionic
Reading

Zarina maksi suknja boho cvjetnog printa u tri dijela osvojila je srce 58-godišnje trendseterice Carmen Gimeno koja je nosi u elegantnoj kombinaciji s košuljom

Carmen Gimeno poznata je sjedokosa trendseterica koja dokazuje da mladenački stil itekako dobro može pristajati i zrelijim damama.

Poznata po stajlinzima u efektnim bojama i kombinacijama uzorka, nimalo ne čudi što ju je s nogu oborila Zarina suknja s cvjetnim printom koja, kao što možemo vidjeti na njom primjeru, uistinu pomlađuje u trenu.

Najbolje i najgore tkanine za ljetne vrućine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

Riječ je o maksi suknji vrlo udobnog i prozračnog pamučnog materijala koja je nosiva čitavog ljeta, ali i tijekom proljeća i jeseni, što je čini izvrsnom investicijom.

Ističe se efektnim trodijelnim uzorkom u kombinaciji nekoliko printova nalik panelu. Svaki od tri dijela ukrašen je šarmantnim tratinčicama u različitim bojama - u prvom ih vidimo u bijeloj boji na oker podlozi, u drugom u bijeloj na intenzivnoj plavoj, a u trećem se bijela boja cvjetova mijenja u žutu, dok podloga postaje zelena.

Da bi ova originalna mješavina otisaka funkcionirala, postoji zajednička poveznica, koja je u ovom slučaju figura cvijeća, no može biti i boja ili tkanina. Sljedeći ovo univerzalno pravilo u kombiniranju uzoraka, i vi se možete usuditi uskladiti različite motive u istom looku!

Ovaj model dizajniran je s odgovarajućim crop topom, ali Carmen Gimeno odlučila mu je dati formalniji i manje boho chic dodir, uspješno ga kombinirajući s elegantnom plavom košuljom.