ELEGANTAN I CHIC

Laska figuri i briše godine: Sjedokosa ikona isfurala neodoljivi komplet iz Zare

12.07.2023 u 15:03

Bionic
Reading

Sjedokosa modna ikona iz španjolskog Bilbaa ponovno ima outfit bez greške postignut komadima koji stižu s polica omiljenog high street brenda

Gotovo 300 tisuća pratitelja na Instagramu, Carmen Gimeno ne prestaje oduševljavati inspirativnim stajlinzima s kojim je osigurala titulu jedne od najbolje odjevenih pedeset plus dama.

Efektni komadi njezina su najveća slabost, što je posve jasno iz letimičnog pogleda na njezin Instagram profil, a ovih dana pohvalila se novim ulovom iz Zare – elegantnim plavo-bijelim kompletom stvorenom od košulje predimenzioniranog kroja i široke suknje A-kroja sužene u struku.

Gimeno je u bezbroj prilika dokazala kolika je ljubiteljica cjenovno pristupačnih krpica s potpisom najpoznatijeg Inditexovog brenda, što je ujedno i velika prednost za sve one dame koje požele rekreirati neku od njezinih inspirativnih odjevnih kombinacija. Sada se odlučila za Zarin chic komplet stvoren od suknje midi dužine i bluze s rukavom – komada koji stižu s beskonačnim opcijama stiliziranja, a k tome se nalaze i na sezonskom sniženju.

Ovaj modni set je elegantan, univerzalno laskav, a svaki od komada u ovom kompletu moguće je nositi zasebno i pritom kreirati bezbroj stajlinga.

Nošeni zajedno pomažu postići efekt vizualno tanjeg struka i trenutno pomlađuju zahvaljujući veselom printu u plavo-bijelim tonovima, što je poznata Španjolka savršeno demonstrirala na Instagramu.

Modni setovi poput ovog ponovo su jedan od velikih trendova ljetne sezone, a upravo španjolska Zara, čijim krpicama ne može odoljeti ni ova sjedokosa influencerica, potrudila se da ponudu obogati raznovrsnim verzijama za svačiji ukus i stil.

  • +8
Zara hlače i top Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo