S DETALJEM RINGA

Sjećate se kultne haljine Julije Roberts u 'Zgodnoj ženi'? Danas je veliki trend sezone

08.07.2022 u 11:58

Bionic
Reading

Odjevni komadi kakve je u ‘Zgodnoj ženi’ nosila holivudska miljenica Julia Roberts ne prestaju inspirirati brendove, a u vremenima kada modnom scenom uvjerljivo vlada trend odjeće zavodljivih proreza, njezina prepoznatljiva haljina s prstenom nikada nije bila poželjnija

Legendarna smeđa haljina na bijele točkice, kakvu je u spomenutom filmskom ostvarenju nosila Julia Roberts, gotovo svake sezone doživi svoje nove verzije zahvaljujući popularnim high street trgovinama, a ove sezone, kada odjevni komadi s prorezima slove za jedan od najpopularnijih trendova, ponovno svjedočimo trendu haljina s detaljem ringa.

  • +5
Julia Roberts u filmu 'Zgodna žena' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Najčešće istaknut po sredini kreacije, detalj ringa pridržava gornji i donji dio tkanine na senzualan način, a ljubiteljima filma 'Zgodna žena', poput smeđe haljine na točkice, u sjećanje se urezalo Julijino izdanje u haljini spomenutog stila.

Prema tadašnjoj kostimografkinji Marilyn Vance, pripijena plavo-bijela mini haljina, s prstenom koji povezuje gornji dio i suknju, inspirirana je kupaćim kostimima iz 70-ih. Sasvim je prikladno da reizdanje ove kultne haljine dolazi od brenda Hunza G, najpoznatijeg po kupaćim kostimima. Njihova verzija Julijine haljine nosi prigodan naziv ‘Pretty Woman’ i dostupna je u nekoliko varijanti boja.

Favoritom modnih ovisnica očekivano se pokazala klasična verzija ove haljine u plavo-bijeloj kombinaciji boja, a evo kako ju nose.