ISPLATIVA INVESTICIJA

Omiljeni komad u ljetnoj garderobi: Ove suknje posebno laskaju figuri, a nosive su od jutra do mraka

06.07.2022 u 13:24

Bionic
Reading

Poput haljina na preklop kakve je popularizirala belgijska dizajnerica Diane Von Furstenberg, pareo suknje posebno laskaju figuri što ih čini idealnim odabirom od jutra do mraka

Pareo suknje već godinama ne silaze s listi trendova, a jedan od razloga njihove velike popularnosti leži u svestranosti. Baš kao što se s lakoćom uklapaju u ležerne, ljetne stajlinge, pokazale su se izvrsnim odabirom i u večernjim prilikama. U odnosu na brojne druge siluete suknji, pareo verzije zahvaljujući specifičnom dizajnu omotavaju se oko figure, pritom laskajući različitim tipovima ženskog tijela. Kao što idu na ruku damama s oblinama, jednako dobro pristaju damama atletske građe tijela.

U eri 90-ih doživjele su vrhunac popularnosti, a osim što smo ih redovito viđali na plažama u ljetnim mjesecima, postale su podjednako omiljenim odabirom na gradskim ulicama, kao i crvenom tepihu.

O popularnosti kakvu uživaju pareo suknje na modnoj sceni dovoljno govori njihova bogata ponuda na policama trgovina, a kao po pitanju brojnih trendova, i kada govorimo o njima, španjolska Zara vodi glavnu riječ u svijetu popularnih high street brendova.

Svoju aktualnu ponudu obogatili su različitim modelima pareo suknji. Verzije ukrašene uzorcima u retro maniri sada su najzastupljenije, a sve što vam treba uz njih u ljetnim mjesecima običan je topić ili majica uz neki trendovski model otvorene obuće.

  • +7
Pareo suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo