KAO JULIA ROBERTS

Modnu inspiraciju pronašla je u 'Zgodnoj ženi': Meghan Markle na polo turniru zablistala u retro izdanju

25.05.2022 u 10:23

Bionic
Reading

‘Želim bajku’ čuvena je izjava Julije Roberts u kultnom filmu s početka 90-ih, a s njom se nesumnjivo povezala mlada Meghan Markle – djevojka iz Kalifornije koja je od zvijezde s malih ekrana postala kraljevskom nevjestom kada ju je engleski princ oborio s nogu. Svojom pojavom na polo turniru u Santa Barbari jasno je dala do znanja kako su modna izdanja Julije Roberts u ulozi Vivian Ward ostavila popriličan dojam i na nju

Među onim snažnim vezama između kinematografije i modnog svemira, nalazi se kultna smeđa haljina na točkice kakvu je Julia Roberts odjenula u filmu 'Zgodna žena'. Ovaj film sa svojom idiličnom pričom između Vivian Ward (Julia Roberts) i Edwarda Lewisa (Richard Gere) svoju premijeru doživio je danas davne 1990. godine, a odjevne kombinacije kakve je u ovom filmskom ostvarenju nosila Roberts do danas predstavljaju veliku modnu inspiraciju, pa tako i vojvotkinji od Susexa.

  • +4
Julia Roberts u 'Zgodnoj ženi' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Svog supruga princa Harryja, ujedno strastvenog igrača pola, Meghan je protekloga vikenda podržala na turniru održanom u klubu Santa Barbara Polo & Racquet, gdje je njegov tim iz Los Padresa kući odnio trofej Lisle Nixon Memorial, a njezin modni odabir očekivano je zaradio usporedbe s kultnim izdanjem Julije Roberts u filmu 'Zgodna žena'.

Njezina prozračna bluza s detaljem kravate prvenstveno se isticala točkastim uzorkom - baš kao i haljina koju je Vivian (Julia Roberts) nosila u kultnoj romantičnoj komediji.

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Karl Larsen/BACKGRID / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ženstvenoj bluzi dodala je bijele, kratke hlače visokog struka po mjeri Julijinih u spomenutom filmu, nakon što je opustošila dizajnerske trgovine na Rodeo Driveu. Crne Aquazzura štikle, šešir s velikim obodom i sunčane naočale modne kuće Valentino, upotounile su njezin retro stajling.

Model kratkih hlača viđen na Meghan djelo je njujorškog brenda Khaite, a koji svjetsku popularnost prvenstveno može zahvaliti američkoj glumici Katie Holmes.  Ranije ove godine na svečanom otvaranju natjecanja Invictus Games u Haagu, Meghan se također odlučila za komad s potpisom Cate Holstein,  dizajnerice i osnivačice brenda.

Stroge, ravne crne hlače tada je podignula odličnim nabranim bodyjem spuštenih ramena u boji slonovače - djelo brenda Khaite (730 EUR) - koji već nekoliko sezona žari i pali modnom scenom.

  • +12
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia