UVIJEK LIJEPA

Siva boja nikad nije bila više chic: Ljupka Gojić Mikić briljira u još jednoj cool kombinaciji

30.12.2021 u 11:14

Bionic
Reading

Ljupka Gojić Mikić, jedna od naših najuspješnijih manekenki, uvijek iznova oduševljava svojim modnim izdanjima

Originalan, mladenački zaigran, veseo, neobičan... Tako bismo mogli opisati modni stil Ljupke Gojić Mikić koja s pravom nosi titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica.

Zgodna Zagrepčanka uvijek je u korak s trendovima, no nikad ih slijepo ne prati te ih samo prilagođava svojem osebujnom modnom stilu.

Lijepa brineta koja s bivšim nogometašem Mihaelom Mikićem ima tri preslatke kćeri, tijekom godina izgradila je prepoznatljiv stil za koji redovito dobiva brojne komplimente.

Poduzetna Ljupka koja je pokrenula svoj modni brend Jolie Pettite, na društvenim je mrežama pozirala u mini haljini sa svojim potpisom sivih tonova koju je iskombinirala s čarapama i topom u istoj nijansi.

  • +14
Ljupka Gojić Mikić Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Ovom je minimalističkom izdanju dala završni pečat neobičnim loafericama i to u posve neočekivanoj zelenoj boji.

Bez puno make upa i duge raspuštene kose, Ljupka je izgledala prelijepo, a fanovi su joj uzvratili brojnim emotikonima oduševljenja i srcima.

Inače, nedavno su Ljupka i Mihael sa svojim djevojčicama, Janom Siennom, Milaom Amelie i Mari Danom posjetili Italiju. 

U nizu snimki i fotografija, koje je stavila na svoj Instagram Story, Ljupka Gojić Mikić otkrila je da su proveli nezaboravan dan u Veneciji. Osim što su šetali i obilazili tamošnje znamenitosti, vozili su se gondolom, ali i uživali u dobroj hrani.