LIJEPA VELŠANKA

Obožavatelji je zasuli komplimentima: Catherine Zeta-Jones izgleda nevjerojatno u bikiniju

30.12.2021 u 09:41

Bionic
Reading

Catherine Zeta-Jones, glumica koja se proslavila ulogama u filmovima 'Traffic', 'Oceanovih dvanaest' i 'Klopka', i u šestom desetljeću izgleda nevjerojatno mladoliko

Lijepa Velšanka, koja je ove godine proslavila 52. rođendan, oduševila je brojne obožavatelje na društvenim mrežama zavodljivim selfiejem u crnom bikiniju sa zlatnim detaljima.

Lijepa brineta, koju mnogi smatraju jednom od najljepših glumica u Hollywoodu, pohvalila se nevjerojatnom figurom u zavodljivom bikiniju od crne tkanine sa zlatnim rubom.

Kosu je nosila raspuštenu, a nije pretjerivala ni s make upom.

'Sunce je vani', poručila je slavna ljepotica pored zadivljujućeg selfieja.

Iako Catherine nije otkrila gdje provodi blagdane, ona i njezin suprug Michael Douglas vlasnici su vile u Španjolskoj, u kojoj često borave tijekom odmora.

  • +3
Catherine Zeta-Jones Izvor: Profimedia / Autor: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Inače, nedavno je glumica priznala u intervjuu za australske novine The Sydney Morning Herald kako i nju muče nesigurnosti oko izgleda, kao i svaku drugu ženu.

Catherine je otkrila da je s godinama postala puno 'samouvjerenija' što se tiče izgleda.

'Osobno se nikad ne bih smatrala nekom velikom ljepoticom, ali majka mi je uvijek govorila da izvučem najbolje od same sebe', rekla je slavna glumica, dodajući da je radila na svom samopouzdanju.

Atraktivna glumica otkrila je i da voli glamur starog Hollywooda te da je tolika obožavateljica šminke da ne ide nikamo bez maskare ili malo olovke za oči. Slavna ljepotica u braku je s Michaelom Douglasom od 2000. godine, a moćni shobizz par ima sina Dylana (21) i kćer Carys (18).