je li iz filma?

Jennifer Lopez napokon otkrila u kojoj se vjenčanici udala za Bena Afflecka

14.02.2024 u 12:55

  • +4

Jennifer Lopez u vjenčanici

Izvor: Profimedia / Autor: On The JLo / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Jennifer Lopez udala se u minimalističkoj vjenčanici koju je izabrala kada se par odlučio na iznenadno vjenčanje

Jennifer Lopez napokon je otkrila obožavateljima u kojoj se vjenčanici udala za Bena Afflecka u srpnju 2022. godine, kada je par sve iznenadio neočekivanim vjenčanjem u Las Vegasu.

Od tada traju nagađanja o kojem se točno modelu haljine radilo, a mnogi su sumnjali da je riječ o jednoj od onih u kojima se 'udavala' u nekom od svojih filmskih hitova.

To je potaknula sama glumica kada je u nedavnom newsletteru poslanom fanovima rekla da se udala 'u haljini iz jednog od starih filmova', a svi su mislili da je riječ o hitu 'Djevojka iz Jerseyja' iz 2004. godine.

No u utorak je u razgovoru za Variety to demantirala.

'Ne, nije istina da sam se udala u haljini iz nekog svog filma. Voljela bih da jest. Voljela bih da imam tu haljinu, ali nemam. Ne, ovo je bila posve druga haljina', rekla je 54-godišnjakinja.

Objasnila je da je kod kuće imala različite vjenčanice uslijed rada na filmovima čija se radnja događa upravo na vjenčanju.

'Vjerovali ili ne, toliko sam bila u medijima za promociju filmova 'Ti si taj' i 'Vjenčanje za umrijeti' da sam imala puno vjenčanica u svojoj kući. I kad smo se u trenutku odlučili vjenčati tog dana, nosila sam jednu od njih. Ali upravo nju nisam nosila ni u jednom filmu', kaže Lopez.

  • +7
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Robyn BECK / AFP / Profimedia

Glumica je time dala do znanja da je uistinu riječ o vjenčanici koju je imala kod kuće u sklopu rada na jednom od filmova, no konkretan model nikad se nije pojavio na malom ekranu, a brend i dalje ostaje skriven.

Vjenčanica u kojoj se udala sve je oduševila minimalističkim, a toliko ženstvenim dizajnom jednostavnog gornjeg dijela bez rukava te široke čipkaste suknje, uz koju je Lopez nosila bijelu torbicu i elegantnu dijamantnu narukvicu.

jenny from the block

Neke stvari se nikada ne mijenjaju: Jennifer Lopez uskočila u kombinaciju kao s početka karijere

Pogledaj galeriju