DAVNE 1993. U ZAPREŠIĆU

Severina zamalo oteta u noćnom klubu u Zaprešiću

10.11.2009 u 18:59

Bionic
Reading

Pjevačica je otkrila da ju je 1993. godine u jednom noćnom klubu u Zaprešiću pokušao oteti jedan pijani obožavatelj

Nakon što su medije preplavile Severinine fotografije s masnicama i krvlju na licu, pjevačica je odlučila u razgovoru za Narodni radio otkriti kako je prije 16 godina zamalo oteta u noćnom klubu u Zaprešiću.

Davne 1993. godine pjevačica nije mogla birati gdje će nastupati, pa se u jednom lokalnom noćnom klubu u Zaprešiću našla u opasnosti. Nastupala je bez benda, a prilikom pauze između nastupa prišao joj je čovjek koji ju je prijeteći pokušao oteti. U početku Severina priznaje da nije vjerovala da se zaista radi o ozbiljnoj situaciji, već je pomislila da se radi o skrivenoj kameri.

U pomoć je priskočio gardobijer kluba, a kasnije i Severinin vozač kojemu je otmičar prijetio nožem pod vratom. Severina nije željela dizati veliku paniku te je, i dalje u nevjerici da joj se ovakva situacija događa, nastavila s nastupom. Nešto kasnije ipak je došla policija, budući da su ti momci koji su prijetili Severini već otprije bili poznati mještanima i policiji.

Pjevačica danas ne može upasti u takvu nevolju jer je zbog velike popularnosti i debelog bankovnog računa čuvaju nabildani zaštitari, pored kojih bi teško prošao pijani obožavatelj.