kakvo tijelo!

Severina poput crne pantere: O ovoj haljini još će se dugo pričati

22.01.2024 u 10:09

Bionic
Reading

Dolaskom prave zime i niskih temperatura u naše krajeve, Severina je spakirala kofere i 'pobjegla' u toplije krajeve. Na dok ona na Tajlandu uživa u prekrasnim prizorima, njezini obožavatelji i pratitelji uživaju u fotografijama i izdanjima koje dijeli

Severina je neugodne zagrebačke minuse zamijenila uživanjem na tajlandskih tridesetak celzijevaca, odbacila tople jakne i kapute te uskočila u oskudne stajlinge.

Na svom Instagramu s obožavateljima dijeli ljepote svog zimskog 'bijega', pri tome oduševljavajući modnim izborima.

Severini je na Tajlandu glavni odjevni predmet badić, a pjevačica ih je ponijela nekoliko, redom laskavih i damskih. Obožavatelje je oduševila pozirajući u jednodijelnom crnom modelu s gaćicama visokih struka, jednodijelnom s prorezom te nježnom žutom s teksturiranim cvijećem.

No daleko najviše pažnje privukla je izazovna crna haljina s prorezima. Odjevena u dizajn koji potpisuje luksuzni brend Louisa Ballou, Severina je pozirala u zelenom okruženju Tajlanda, a u opisu fotografije napisala je: 'Crna pantera u džungli'. A u nizu fotografija Seve je otkrila u kakvom luksuzu uživa na odmoru.

Haljina s prorezima i istaknutim dekolteom u punom sjaju je otkrila Severininu besprijekornu figuru. Uska i tako izazovna kreacija izrađena je od viskoze i elastina, a ističe se prepoznatljivim velikim prstenjem u zlatnim tonovima, asimetričnim izrezom, bočnim prorezom te beskompromisno uskim dizajnom.

Inače, luksuzni brend Louisa Ballou, osnovan 2018. godine, nudi nekonvencionalni pogled na odjeću za odmor, kreiranu za luksuzna odmarališta, a prekrasno izrađeni i zavodljivi komadi nadilaze uobičajenu odjeću za plažu.

Pod utjecajem odrastanja u Charlestonu, u Južnoj Karolini, Louisa Ballou inspirirana je transformativnom moći prirode, umjetnosti, dizajna i književnosti, stvarajući živopisne stilove koji nadahnjuju njezine klijente da se osjećaju senzualno, snažno, samouvjereno i slobodno.

  • +7
Severina u Kotoru Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dragan Mijatović