TKO ZNA - ZNA!

Nepogrešiv stilski odabir: Nitko ne nosi šljokičasto odijelo kao Severina

04.01.2024 u 18:10

Bionic
Reading

Nakon Silvestrova mnoge dame pospremile su šljokičastu odjeću duboko u ormar do iduće blagdanske sezone, no ne i jedna od najvećih pjevačkih zvijezda u regiji

Na glasu kao jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, Severina ni ovoga puta ništa nije željela prepustiti slučaju kada je u pitanju scenska izdanja. Oduvijek je bila poznata po svom odvažnom i trendi izričaju, a ni nastup u Budvi nije bio iznimka.

Zasjala je u srebrnom, šljokičavom odijelu, a to elegantno izdanje pjevačice najbolji je dokaz da šljokice nisu rezervirane samo za slavlja.

Zahvaljujući kolekcijama gotovo svakog high street brenda u kojima su se našli gotovo svi odjevni komadi ukrašeni tim blještavim točkicama, šljokice su se uvukle i svakodnevnu garderobu ljubiteljica sjaja.

Severinini scenski outfiti su jedno, a odjeća za događanja drugo, no poveznica je taj ženstveni stil koji zapravo njeguje od samih početaka karijere. Mahom su to modna izdanja koje prate party i show pravila odijevanja.

LJETO I DALJE TRAJE

Još jedno seksi izdanje: Severina istaknula noge, ali i pokazala dekolte

Pogledaj galeriju

Sjaj i uvijek atraktivne kreacije za kakvima poseže, a u kojima joj je lako i udobno nastupati, na fotografijama ostavljaju popriličan dojam.