zavodljivo izdanje

Severina zagolicala maštu obožavatelja koji se pitaju: Nosi li išta ispod?

31.12.2023 u 21:34

Bionic
Reading

Popularna pjevačica pozirala je u zanosnom crvenom stajlingu kojim je istaknula vitke noge i raskošan dekolte

Severina je posljednjeg dana 2023. godine pronašla još jedan način da u potpunosti rasplamsa maštu fanova objavom fotografije u crvenom kožnom baloneru nošenom na gole noge.

Ovo senzualno izdanje navelo je obožavatelje da se zapitaju nosi li uopće išta ispod balonera koji je visokim prorezom u potpunosti istaknuo njene vitke noge.

Svoju zavodljivu liniju Severina je dodatno istaknula ženstvenim remenom vezanim oko struka te dubokim dekolteom kojim je naglasila obline. Čitavo izdanje bilo je još više efektno zbog kožnog materijala koji je svjetlucao pod svjetlom reflektora.

Zanosan stajling pjevačica je upotpunila crvenim cipelama na petu i jedan remenčić, a sve je popratila tekstom:

'...a sada naprijed punim plućima, otvorenog srca, uma i duše, putujte na mjesta na koja još nikad niste bili, s ljudima koji vas raduju i koje ćete tek upoznati... Budite svjetlo gdje god da krenete. Budite rame za plakanje, ali i ruke koje se prve dižu kad vas pogodi pjesma... Volite, prebolite, izgubite, pobijedite. Sanjajte, smijte se, plačite, padajte i dižite se. Život je da se živi, a ne da se životari. E, pa sretna Nova... i dođite večeras u Kotor; čekam vas raširenih ruku. 🥂'

  • +9
Severina u Mintu Izvor: Promo fotografije / Autor: Matea Smolčić Senčar

Ništa manje senzualno izdanje nije servirala niti jučer kada je na koncertu u slovenskom Celju zablistala u crnoj haljini dubokog srcolikog dekoltea i visokog prednjeg proreza, a sve je obilježila kontroverznim fotografijama - u muškom toaletu.