S OMILJENIM POTPISOM

Severina ponovno ima adut u rukavu: Tko kaže da bijela haljina mora biti dosadna?

30.05.2023 u 19:15

Bionic
Reading

Produženi vikend splitska je pjevačica provela u povećem društvu dragih joj ljudi, a kao destinaciju za dobar provod odabrali su Istru. Uživanje u dobroj spizi, kao i odmor okruženi netaknutom prirodom oduševili su sve, a njezini su obožavatelji jedva dočekali i nove fotografije i videa omiljene im pjevačice, koja ni ovoga puta nije zakazala modnim odabirom

Trebao je to biti video u kojem će Severina pokazati ljepotu istarske stancije u kojoj je ovaj produženi vikend provela sa svojim društvom. No, sve je palo u vodu i to zbog njezinog modnog odabira, koji ni ovoga puta nije promaknuo nikome.

Visoke temperature i sunce 'natjerali' su splitsku pjevačicu da pronađe haljinu koja će najbolje pristajati uz prigodu, ali i mjesto na kojem boravi, i nije pogriješila.

Odabrala je bijelu košulju haljinu s potpisom sad već omiljenog joj Jonathana Simkhaija. Riječ je o modelu Alex, koji postoji i u crnoj boji, a koji je poseban zbog pomalo drskih izreza oko struka, kao i nabranih detalja koji daju mali odmak od klasične bijele košulje.

Kada gledate s leđa, čini vam se kao da je zapravo riječ od odvojenim dijelovima, košulji i suknji, no sprijeda je jasno da je sve povezano. Uz to je iskombinirala crne Hermesove natikače i slamnati šešir i veliki slamnati ceker.

Severina Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Već sličan model s hrabrim izrezima i s potpisom Simkhaija, nosila je nedavno na jednom eventu, no ova bijela košulja haljina, čija je cijena 420 eura puno je zahvalnija za nositi, jer prikriva eventualne nedostatke.

Jonathana Simkhaija obožavaju žene i to iz sasvim opravdanog razloga. Naime, ovaj Njujorčanin, koji još tijekom studentskih dana shvatio kako obožava odijevati žene, još je 2010. osnovao brend ženske mode inspirirane muškom, i ubrzo osvojio svijet.

KAPTOL BOUTIQUE CINEMA

Uspjeh o kojem je sanjao: Premijera filma Tarika Filipovića privukla brojne poznate

Pogledaj galeriju

Njegova vizija odijevanje je modernih žena koje nemaju standardne manekenske mjere, no žele izgledati kao da su upravo sišle s piste, a jedna od karakteristika njegovih kreacija je ta da se s lakoćom mogu stilizirati uz par običnih bijelih tenisica.