cropani top

Istaknula laskavu liniju: Severina se javila iz Rima u dojmljivoj kombinaciji

19.05.2023 u 13:00

Bionic
Reading

Splitska pjevačica uživala je u poznatom japanskom restoranu u Rimu iz kojeg se obožavateljima javila u laskavom outfitu

Omiljena splitska pjevačica Severina ovih dana uživa u Rimu iz kojeg se javila obožavateljima s velikim osmjehom na licu i u dojmljivoj modnoj kombinaciji.

'La vita e bella...', napisala je pjevačica u opisu objave na kojoj je prikazana kako pozira u cijenjenom japanskom restoranu Zuma.

Sudeći prema prethodnim objavama, ondje je bila s PR agentom i dugogodišnjim prijateljem Davorom Grginom, s kojim je pozirala uz oznake '#volimstosevolimo' i '#ljubavseljubavljuvraca'.

Severina je za ovu prilikom odjenula trendi široke hlače povišenog struka i vješto ih kombinirala s bijelim cropanim topom, kojim je istaknula laskavu liniju. Sve je upotpunila bež kaputom te uspješno kreirala stajling koji je istovremeno ležeran i elegantan.

Severina Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Topići su u posljednje vrijeme jedan od njenih omiljenijih komada koje na crvenom tepihu kombinira s uskim suknjama midi dužine. Nedavno smo je u takvoj kombinaciji mogli vidjeti uoči premijere španjolskog filma '42 sekunde' za koju je odjenula sivi komplet, dok je na nedavnu promidžbenu manifestaciju stigla u maslinasto zelenoj varijanti.