na premijeri filma

Severina blistala na crvenom tepihu u senzualnom kompletu s prorezima

09.05.2023 u 08:49

Severina

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Bionic
Reading

Slavna splitska pjevačica Severina prošetala se crvenim tepihom uoči premijere filma '42 sekunde' u zanimljivom modnom odabiru

Zagrebačka premijera španjolskog filma '42 sekunde' privukla je brojna poznata lica, među kojima je ponajviše pozornosti privukla jedna od najpoznatijih hrvatskih pjevačica - Severina.

Estradna zvijezda crvenim tepihom prošetala se u senzualnom sivom kompletu s mnogobrojnim prorezima na ramenima i oko struka, kojima je naglasila vitku siluetu. Uz dojmljivu kombinaciju obula je bijele otvorene sandale s remenčićima i visokom petom, a sve je zaokružila zanimljivom 'vrećastom' bijelom torbicom.

Događaju je prisustvovala u društvu menadžera Tomice Petrovića te pozorno pratila radnju filma koji govori o povijesnom uspjehu španjolske vaterpolske reprezentacije i osvajanju srebrne medalje na Olimpijskim igrama održanim 1992. godine u Barceloni.

KAPTOL BOUTIQUE CINEMA

Uspjeh o kojem je sanjao: Premijera filma Tarika Filipovića privukla brojne poznate

Pogledaj galeriju

Glavnu ulogu u filmu igra Tarik Filipović, koji tumači Dragana Matutinovića, splitskog trenera koji je vodio momčad do finala.

Severina je nedavno plijenila pozornost i na crvenom tepihu uoči predstavljanja magazina Hello!, kada je u prvom planu bila spektakularna haljina s potpisom Matije Vuice, kakvu je nekoliko dana ranije nosila voditeljica Tamara Loos.

  • +45
Poznati na predstavljanju magazina Hello! Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar, John Pavlish, Mario Poje