KONCERT ZA PAMĆENJE

Samo je jedan Bruce: Otkriven pravi razlog Severininog boravka u Rimu

22.05.2023 u 09:30

Bionic
Reading

U glavni grad Italije Severina je otputovala s najvažnijim osobama u svom životu - sinom Aleksandrom, menadžerom Tomicom Petrovićem i prijateljicom Vedranom Vasić. Osim u hrani i razgledavanju, vesela ekipa uživala je i u koncertu Brucea Springsteena

Splitska pjevačica posljednjih dana na svom Instagram profilu objavljuje fotografije i videa iz Rima, gdje uživa u dragom društvu. Osim što je sa sinom Aleksandrom, menadžerom Tomicom Petrovićem i prijateljicom Vedranom Vasić razgledala Koloseum, prošetala uz sve važnije rimske znamenitosti, Severina je uživala i u vrhunskoj talijanskoj hrani.

Oduševila je Severina i posljednjim videom u kojem u štiklama od 13 centimetra i izazovnoj crnoj haljini hoda samouvjereno po popločanim ulicama Rima, a njezinu vještinu hodanja komentirala je i Ella Dvornik: 'Znači žena hoda u štikli od 13 cm s petom tanjom od mojih živaca I NE GLEDA U SMRTONOSNE KOCKICE NA PODU! Ja bi se stopila sa zemljom na prvom koraku.'

No, ako ste mislili da je Severinin posjet Rimu bio samo turistički, prevarili ste se. Tijekom večernjih sati krenule su objave koje su otkrile pravi razlog njihovog boravka tamo.

Severina u Rimu Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram Severina

Naime, u Circusu Maximusu, bivšem hipodromu koji je u Starom Rimu bio najveća građevina gdje su održavane, između ostalog, i gladijatorske borbe, sinoć je održan koncertni spektakl.

  • +2
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL

Unatoč najavljivanim kišama, vrijeme je bilo na strani svih obožavatelja The Bossa, Brucea Springsteena, koji je sinoć otpjevao svoje najveće hitove pred prepunim Circusom Maximusom, gdje su, na odličnoj poziciji blizu pozornice, bili smješteni i Severina i njezina ekipa.