POPUT SLAVNIH LJEPOTICA

Severina nije odoljela hit krpici koju svi nose

12.10.2016 u 15:33

Bionic
Reading

Severina uvijek vrijedno prati trendove i uživa u modnim igricama pa je na Instagramu osvanula još jedna njena fotografija kojom pokazuje kako se nosi trendovska odjeća

Poput prave trendseterice, Severina je za šetnju gradom odjenula kombinaciju kao da je na modnoj pisti. Na upečatljive čizme Balenciaga sa zlatnim kopčama kraljica estrade nosila je bijele hlače s crnom crtom sa strane, a to je hit koji su u svoje kombinacije do sada uvrstile mnogobrojne poznate ljepotice iz šoubiza.

Walkin' Down The Street #shoes #balenciaga #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Fotografiju objavljuje Severina Kojic (@severina)


U raznim kombinacijama, bilo sa štiklama, tenisicama, košuljama ili kratkim topićima, hlače s crtom sa strane odmah su počele nositi poznate ljepotice poput Olivije Palermo, Kendall Jenner, Belle Hadid, Rosie Huntington-Whitely, Lily Aldridge ili street style zvijezde Veronike Heilbrunner pa je bilo pitanje dana kada će ih prigrliti i poznate Hrvatice.

Svoj stajling s ovom udobnom krpicom Severina je upotpunila i jaknom bombericom, koja je još hit, a dodala je i elegantnu Lanvinovu torbicu.

Ovaj udobni trend zavladao je nakon što je modna kuća Chloé u svojoj kolekciji predstavila hlače sportskog kroja od svile i viskoze, a ubrzo su ih počeli kreirati i ostali dizajneri te pristupačni brendovi, što je znak da će se itekako nositi ove sezone.