TRENDI I UDOBNE

Hlače koje su zaludjele slavne ljepotice

20.09.2016 u 11:11

  • +4

Trendi sportske hlače

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Sportski look s udobnim hlačama od fine tkanine poput svile rado su prihvatile mnogobrojne slavne ljepotice i unazad nekoliko mjeseci kombiniraju ih uz najrazličitije komade, od finih štikli do nezaobilaznih tenisica

Nakon što je modna kuća Chloé predstavila sportske hlače od svile i viskoze s elastičnom pasicom i prugicama sa strane, slavne dame vrlo su brzo shvatile da s takvom udobnom krpicom mogu biti vrlo elegantne i u trendu, ali s puno manje muke nego primjerice u uskim trapericama.


Među prvima je taj trend usvojila Kendall Jenner noseći upravo model brenda Chloé boje crnog vina s bež trakama sa strane, a zatim su joj se pridružile ostale kolegice, slavne glumice, modne blogerice i ljubiteljice mode birajući razne brendove koji su odmah prepoznali hit sezone i dali se u izradu tog udobnog, ali chic komada.

Hlače naziva athleisure tako se sada već mogu pronaći i u svim lancima ulične mode jer malo je vjerojatno da si svaka žena može priuštiti model modne kuće Chloé za 7.500 kuna. A od slavnih ljepotica poput Belle Hadid, Rosie Huntington-Whitely, Lily Aldridge i street style zvijezde Veronike Heilbrunner već smo mogli crpiti inspiraciju za to kako ih nositi.

Posljednjih nekoliko dana nisu im odoljele ni zvijezde poput Sarah Jessice Parker, Gemme Aterton ili Olivije Palermo


Dok je glumica Sarah Jessica Parker crne hlače s bijelom prugom iskoristila za urbani styling uz kariranu košulju, njezina kolegica Gemma Aterton uklopila je dva trenda u krpicama slavnog Petera Pillota. Top na jedno rame ukrašen volanom uparila je sa svilenim sportskim hlačama i stvorila chic styling idealan za premijeru novog filma 'The Girl With All The Gifts'.

Kraljica ulične mode Olivia Palermo već dulje vrijeme nosi hlače s prugama sa strane i jako ih rado kombinira u raznim stilovima pa je, kao i uvijek, mnogima uzor za to kako ih nositi. Dok je na londonskom Tjednu mode briljirala u Zarinim crnim hlačamas crvenim prugama, na gala večeri zasjala je od glave do pete u Burberryjevim krpicama i još jednom pokazala da ne morate biti u dizajnerskim komadima ako imate stila.