tako poželjna kreacija

Zavodljiva i laskava: Severina izgleda fantastično, a pri tome nosi haljinu za kojom baš svi luduju

20.12.2022 u 17:20

Bionic
Reading

Severina svojim objavama na Instagramu redovito izaziva pozornost brojnih obožavatelja, a ovog puta svi na njezinom profilu zastali zbog najnovijeg stajlinga – laskave haljine za kojom baš svi luduju

Dobra haljina teško da može proći nezapaženo, a kada je odjene Severina to je trenutak za pamćenje. Naime, naša poznata pjevačica svoj Instagram profil redovito osvježava fotografijama koje otkrivaju sjajne stajlinge i neke od najpoželjnijh modnih komada. Njezina posljednja objava na kojoj pozira u asimetričnoj, crnoj i midi haljini izazvala je brojne oduševljene komentare, a kako i ne i kada nosi jednu od haljina koju žele baš svi.

U svojoj posljednjoj Instagram objavi Seve pozira na nizu zavodljivih fotografija, a pri tome nosi tamnu haljinu koja zagarantirano odmah zapinje za oko. Riječ je o haljini dizajnerice Norme Kamali, a popularan dizajn u modnim krugovima dobio je naziv 'Carrie haljina 2.0'

Naime, u nastavku serije 'Seks i grad' , Carrie Bradshaw imala je novu omiljenu haljinu, haljinu Diana za čiji je dizajn zaslužna Norma Kamali. Zanimljiv, asimetrični kroj koji bespogovorno laska figuri, nabori koji skrivaju i ističu točno ono što treba te prihvatljiva cijenu od oko 200 eura bili su recept za uspjeh. Haljina je novu popularnost doživjela s prikazivanjem serije 'I tek tako…' Kad se Carrie vratila na male ekrane, haljina Diana je počela nestajati s polica, a trgovci nisu uspijevali naručiti dovoljnu količinu.

Severina je nedavno odjenula u kreaciju Nore Kamali u bež nijansi, a istu haljinu, samo u crnoj boji, odjenula je Mila Horvat za nastup u showu 'Zvijezde pjevaju', a nešto ranije i radijska voditeljica Ivana Mišerić. Isfurala je sličnu verziju haljine od tila kao i Jelena Rozga. Kreacije američke dizajnerice Norme Kamali obožava i splitska glumica i instruktorica fitnesa Ana Gruica Uglešić, koja je ljetos pokazala savršenu figuru u atraktivnom kupaćem kostimu s prorezima.

Seve je sad posegnula za crno verzijom popularnog dizajna. Haljina je izrađena je od prozirnog crnog mesha zbog čega ipak zahtijeva savršenu figuru, no to za Severinu ne predstavlja prepreku. Naime, stoji joj kao salivena.

  • +8
Severina - Vjerujem u Boga Izvor: Promo fotografije / Autor: Matea Smolčić Senčar

Podsjetimo, haljina Diana predstavljena je 1973. godine bez velike pompe, a brend joj je podario unaprijeđen stil kasnih 1980-ih i ranih 1990-ih. Najnovija verzija haljine pojavila se 2018., ovaj put s ušivenim bodijem, pametnim dodatkom s obzirom na porast popularnosti oblikovanja tijela odjećom, i ostala najprodavaniji proizvod tijekom pandemije, a njezina udobnost pokazala se kao vodeća prednost.