elegantni chic

Severina ima najljepše dnevne haljine; bespogovorno ih nosi uz tenisice, a iz ruku ne ispušta skupocjeni ruksak

25.11.2022 u 10:28

Bionic
Reading

Severina posljednjih dana uživa na putovanju Jordanom, a svoje obožavatelje svakodnevno časti kako prekrasnim prizorima iz te zemlje, tako i sjajnim stajlinzima. Nema sumnje, pjevačica se za put itekako dobro spakirala, a sada je pokazala i haljinu koja bi se lako mogla naći na listi želja zaljubljenica u modu

Na karti svakog turista u Jordanu nezaobilazna točka je grad Petra, a to mjesto nije preskočila ni Severina. U Petru je stigla vrlo uzbuđena onime što je čeka, a to je otkrio i njezin post.

'I napokon Petra... koju sam oduvijek htjela vidjeti, naravno, prvo zbog Indiane Jonesa. Kao mala, mislila sam da je ovo iza mene kulisa iz filma... Noć prije nastanka ove fotke otišli smo prvo u noćni kilometarski obilazak kroz kanjon, gdje nam se napokon ukazala ova Riznica. Mnoštvo ljudi, a svi kao djeca ispuštaju uzdahe nad prizorom koji se ne može zaboraviti...,' napisala je na Instagramu.

Ubrzo je uslijedila i objava niza fotografija na kojima Seve pozira, a ono što nikome nije moglo promaknuti je njezin još jedan besprijekorno osmišljen stajling koji vješto spaja udobnost i elegantni chic. Ovog puta izbor je pao na dojmljivu usku midi haljinu.

Severinin stajling nosi potpis Ulle Johnson, iste dizajnerice koja stoji iza nezaboravne bijele haljine u kojoj je zablistala prije nekoliko dana. Ova pletena haljina u blistavoj narančastoj nijansi dio je teksturiranih rebrastih pletenih modela brenda, a krasi je šarolik uzorak s dugim efektnim linijama. Nosi naziv Aliza i ima suptilno širi donji dio koji pojačava ženstveni dojam.

Vrlo chic dnevnu haljinu spojila je s tenisicama, najsigurnijim izborom za dugo hodanje, a izbor je pao na model Axel Arigato. Ni ovog puta nije se odvajala od Joea, crnog ruksaka s potpisom Saint Laurenta.

Ruksak s jednim prošivenim dijelom, prednjim džepom na magnetni preklop i ukrašen kultnim logotipom YSL, koji se prodaje po cijeni od 2200 eura, odnosno 16600 kuna, pjevačica uspješno kombinira s različitim stajlinzima, a u njemu nosi sve što joj treba biti pri ruci.

  • +2
Severina Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX