nezapamćen zločin

Tragedija u Beogradu šokirala regiju: Oglasile se Severina i Nikolina Pišek

03.05.2023 u 15:48

Bionic
Reading

Masakr kakav se rano jutros dogodio u osnovnoj školi u beogradskom naselju Vračar potresla je Srbiju i ostatak regije. Na društvenim mrežama osvanule su brojne poruke podrške obiteljima ubijenih osoba, a naša pjevačica koja je odgodila koncert u Beogradu

Severina Vučković je ovih dana planirala koncert u glavnom gradu Srbije. 'Kad se dogodi riječima neopisiva tragedija, kad odrasli zanijeme, kad tužna tišina zavlada, pjesma mora utihnuti i svi se moramo pokloniti nevinim žrtvama. Jedino primjereno u ovom trenutku je odgoditi svaki koncert, pa tako i moj, koji se trebao održati u The Babe Hotelu u Beogradu', poručila je pjevačica.

Izrazila je iskrenu sućut 'svima koji su danas izgubili nekog svog'. I voditeljica Nikolina Pišek također izrazila je sućut obiteljima nastradale djece u osnovnoj školi 'Vladislav Ribnikar'. Ona je poznavala obitelji nastradalih, donosi Blic.

'Moja sućut svim obiteljima nastradalih. Nažalost, i ja poznajem neke. Molim se za njih', napisala je voditeljica koja je donedavno živjela u Beogradu.

'Užas i jeza me prolaze jer bi i moje dijete bilo sada u ovoj školi da nismo odlučili drugačije. Zahvalna na tome', poručila je Pišek u Instagram pričama.

Nikolina Pišek Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL promo

I Tončica Čeljuska je reagirala na jutrošnji masakr u Beogradu. 'Prestrašno. U molitvama sa svima koje je zadesila ova jeziva tragedija', poručila je HTV-ova urednica i voditeljica.