MUŠKA PSIHOLOGIJA

Sedam načina kako osvojiti djevojku iz snova

22.09.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Jeste li se ikada zapitali kakvog zapravo muškarca želi djevojka vaših snova? Zaboravite na metroseksualce, überseksualce i sve druge vrste muškaraca modernoga doba. Sve se svodi na jednu stvar – djevojka iz snova želi pravoga muškarca

Nažalost, muškarcima nitko nije dao priručnik koji će ih naučiti kako se postaje pravim muškarcem ili što se podrazumijeva pod tim terminom. Donosimo vam sedam načina koji će vam pomoći da budete pravi muškarac i osvojite djevojku iz snova.

Umjesto na vanjski, koncentrirajte se na svoj unutarnji svijet
1.Preuzmite odgovornost
Ako želite biti uspješni sa ženama, ali i u životu općenito, morat ćete napraviti preobražaj. Prestanite biti žrtva i postanite onaj koji pokreće stvari. Preuzmite odgovornost za svoje misli, djela i rezultate. I svaki put kad primijetite da niste preuzeli odgovornost, zastanite i recite si – preuzimam odgovornost. To pogotovo trebate činiti u trenucima kada okrivljujete druge. Kad preuzmete odgovornost, postat ćete pravi muškarac za djevojku svojih  snova.

2.Eliminirajte unutarnju kukavicu
Većina muškaraca ima unutarnju kukavicu koja im uništava šanse kod žena, stoga tog demona morate eliminirati. Za to će vam trebati vremena. Razmislite zašto se uplašite u ključnom trenutku, što se krije iza toga. Oslobodite se kukavičluka jer vas to samo blokira, a ženama nikada nisu bile privlačne kukavice.

3.Izgradite novu sliku sebe
Iskoristite vlastiti mozak kako biste izgradili sliku sebe onakvog kakav želite biti. Stvorite jasnu sliku muškarca kakav želite biti i često razmišljajte o tome. Najprije trebate razmisliti kakvi želite biti, a tada u glavi gradite sliku i učinite to vrlo detaljno. Dokazano je da podsvijest prima naredbe misli, stoga je samo pitanje vremena kada ćete postati muškarac kakvog ste zamislili. Vjerujemo da takvu sliku muškarca žele i žene.

4.Koncentrirajte se na svoj unutarnji svijet

Psiholozi znaju da se ljudi određuju prema reakcijama vanjskoga svijeta o njima samima. Sami sebe vrednuju na osnovi komplimenata ili kritika okoline. Međutim, umjesto vanjskoga odobravanja, muškarci bi trebali zaviriti u sebe i doznati tko su i što su. Ako dopustite unutarnjem glasu da vas vodi kroz život, bit ćete učinkovitiji, moćniji i karizmatičniji. Ne treba posebno napominjati da su muškarci s takvim karakteristikama iznimno privlačni ženskome rodu.

Partnericu ne možete promijeniti, ali možete sebe
5.Prihvatite stvari onakvima kakve jesu
Ako želite stvarnu promjenu, jednostavno morate prihvatiti stvari onakvima kakve jesu čak i kada vam se čine jako teške za prihvatiti. To je početak svake promjene – unutarnje i vanjske. Kada to napravite, stvarne i konkretne promjene kreću na svim područjima, uključujući i ljubavno.

6.Radite na sebi, a ne na partnerici
Odavno je poznato da druge ne možete promijeniti. Možete promijeniti samo sebe. Kada stvari krenu loše ili kad ne dobijete ono što ste željeli, past će vam na pamet da mijenjate tu drugu osobu. Ali stvari ne funkcioniraju tako. Ako želite postići uspjeh kod žena, prestanite željeti da se one promijene i počnite mijenjati sebe. Na taj način promijenit ćete vlastitu perspektivu, ali i rezultate.

7.Doživite sebe kao broj jedan
Kakva je vaša pozicija u društvu u kojem se krećete? Većina muškaraca ima nisko samopouzdanje. Uđu u prostoriju, pogledaju oko sebe i misle da su ostali muškarci bolji od njih. Postoje, naravno, i drugi muškarci, koji za sebe misle da su najbolji. Oni ulaze u prostoriju sa stavom koji pokazuje da su najbolji. To nije stav koji omalovažava druge, nego je u pitanju stav u glavi osobe koja je svjesna svoje vrijednosti. Upravo takav stav neodoljivo je privlačan ženama i jedan je od glavnih elemenata koji čine pravoga muškarca.