PRELIJEPA GLUMICA

Savršena kombinacija: Charlize Theron iskombinirala kultne 'birkenstockice' s trendi trapericama

06.05.2019 u 11:35

Bionic
Reading

Charlize Theron, 43-godišnja glumica rođena u Južnoafričkoj Republici, jedna je od onih sretnica kojima svaka frizura sjajno pristaje

Lijepa glumica koja se može pohvaliti savršenim crtama lica i figurom manekenke, kad nije na crvenom tepihu bira jednostavne i udobne kreacije koje joj odlično pristaju.

Charlize voli ležerne dnevne kombinacije koje ističu njezinu vitku liniju, a sklona je eksperimentiranju kad su u pitanju frizure i boje kose.

  • +5
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zgodna Charlize nije mogla proći nezapaženo dok se prošetala Los Angelesom u ležernom outfitu, trendi trapericama odrezanih nogavica, sivoj vesti, modernom šeširiću i birkenstockicama s dva remena, hit modelom Arizona za kojim već neko vrijeme luduju zaljubljenice u modu.

Ovu cool kombinaciju, jedna od naljepših holivudskih glumica upotpunila je upečatljivom torbom talijanske modne kuće Prada.

  • +4
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, nedavno je lijepa glumica postala brineta s tzv. baby šiškama, a zatim se odlučila za još radikalniji zaokret: ošišala se na kratku pixie frizuru koja joj zbilja sjajno stoji.

Charlize možemo vidjeti i u novom filmu 'Zavedi me ako možeš' koji se odnedavno prikazuje i u našim kinima. Riječ je o netipičnoj komediji u kojoj joj je partner komičar Seth Rogen ('Susjedi'). 

  • +9
Charlize Theron u Givenchy haljini Izvor: Profimedia / Autor: Auto

Theron glumi Charlotte Field, jednu od najutjecajnijih žena na svijetu, Rogen je Fred Flarsky, slobodoumni novinar. Njih dvoje ništa ne povezuje, osim da je nekad Charlotte bila njegova dadilja i prva ljubav.

Osim Rogena i Theron u filmu glume druga poznata imena: Alexander Skarsgard, O’Shea Jackson Jr., Andy Serkis, June Diane Raphael, Ravi Patel i Randall Park.