ODUŠEVLJAVA IZGLEDOM

Kraljica stila: Samo Charlize Theron može izgledati ovako elegantno u tako jednostavnom stajlingu

30.04.2019 u 22:39

Bionic
Reading

Oskarovka Charlize Theron slovi za jednu od najbolje odjevenih žena, i to s razlogom. Lijepa glumica baš uvijek pogađa u 'sridu' kada je odabir stajlinga u pitanju, kako na crvenom tepihu, tako i van njega, a njezin posljednji stajling potpuno nas je oduševio

Čak i kada se ne trudi puno, glumica Charlize Theron uspijeva izgledati senzacionalno. 43-godišnja glumica, koju trenutno možemo gledati u novoj komediji 'Zavedi me ako možeš', plijeni pažnju gdje god se pojavi, a neprimijećeno nije mogla proći ni na ulicama New Yorka, gdje je doputovala kako bi promovirala svoj novi film.

Kraljica crvenog tepiha, kako joj tepaju modni stručnjaci, privlačila je poglede poput magneta odjevena u jednostavan, a istovremeno elegantan poslovni stajling, dok je koračala prema studiju NBC-ja, gdje je s kolegom Sethom Rogenom gostovala u emisiji 'Today Show'.

  • +6
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa oskarovka porijeklom iz Južnoafričke Republike okretala je glave u tamnoplavom odijelu, ispod kojeg je nosila bijelu dekoltiranu bluzu, a cjelokupan stajling upotpunila je crnim štiklama i bijelim mačkastim sunčanim naočalama. Kestenjasti bob, koji proteklih godina zauzima prvo mjesto na listi najpoželjnijih frizura, slavna glumica ovog je puta nosila isfeniran na ravno, dok je, što se tiče make up-a, glumica odabrala provjereni crveni ruž.