DRUGA STRANA GLAMURA

Charlize Theron progovorila o eksperimentiranju s drogom, životu s alkoholičarom i opsesivno-kompulzivnom poremećaju

02.05.2019 u 17:23

Bionic
Reading

Oskarovka Charlize Theron nedavno je za Marie Claire otkrila nepoznate stvari o svom životu, progovorivši po prvi put o svom iskustvu s drogom i životu s ocem alkoholičarom te o tome kako joj je psihoterapija pomogla da posloži svoj život i postane majka

Holivudska ljepotica Charlize Theron otvorila je dušu u intervjuu za Marie Claire, otkrivši kako je tijekom 20-ih eksperimentirala i proživljavalja sve i svašta, dok je u 30-ima otkrila blagodati psihoterapije, a sada je u 40-ima konačno 'pronašla mir'.

43-godišnja glumica, čiji je najnoviji film 'Zavedi me ako možeš' upravo stigao u hrvatska kina, otkrila je mračnu stranu svog glamuroznog života o kojoj dosad nije govorila. Glumica je rekla kako je u mladosti osjećala poriv da iskusi život putujući po svijetu i drogirajući se.

Jedna od njezinih luđih avantura bila je kada je strpala cijeli svoj život u ruksak i uputila se u Tursku, putujući čak četiri mjeseca.

Priznaje kako ju je to iživljavanje u mladosti dovelo do toga da se primiri i da bude spremna za majčinstvo, bez imalo grižnje savjesti da ranije nije proživjela sve što je htjela.

  • +6
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Moje dvadesete su se vrtile oko toga da izbacim sve što mogu iz sebe, da iskusim svijet, eksperimentiram s drogom, putujem u Tursku s ruksakom na leđima četiri mjeseca... i sve sam to uradila, stoga, kada je došlo vrijeme da imam djecu, bila sam zaista spemna', rekla je u intervjuu slavna oskarovka.

'Ne želite imati 80 godina i ležati na smrtnoj postelji pitajući se što se moglo dogoditi. Ako umrem sutra, bit ću na miru sama sa sobom i svojim životom', rekla je glumica.

Južnoafrička glumica priznaje kako je sve vrijeme osjećala pritisak da mora iskusiti život prije nego ostari. Nakon burnih 20-ih, oskarovka priznaje kako je ulaskom u tridesete uslijedila borba s 'demonima', zbog čega je odlučila potražiti stručnu pomoć.

'Razlog zbog kojeg sam se oodlučila na psihoterapiju ima veze s Južnoafričkom Republikom, nesigurnošću i životom s alkoholičarom (ocem). Otkrila sam da je moj život sveobuhvatna stvar. Terapija mi je pomogla uvidjeti širu sliku i doći do toga da mogu stvoriti život za svoju djecu', otkrila je Theron.

  • +5
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glumica je u intervjuu otkrila još jednu stvar o kojoj dosad nije govorila, a to je opsesivno-kompulzivni poremećaj. Slavna oskarovka priznaje kako sve oko nje mora biti savršeno organizirano kako bi imala potpuno kontrolu.

'Definitivno sam opsesivna. Opsesija je dobra za mene. Jako sam fokusirana na stvari do kojih mi je stalo, ali se i borim pomalo s OCD-jem, pa moram organizirati sve što mi dođe pod ruku: ormare, ladice... Na taj način kada ih opipam imam osjećaj da ih imam pod kontrolom', rekla je slavna glumica.