TIE-DYE IZDANJA

Charlize Theron pokleknula pred trendom koji malo tko voli

03.05.2019 u 13:30

Bionic
Reading

Oskarom nagrađena glumica Charlize Theron trenutno marljivo promovira novu komediju 'Long Shot' a u pauzama od gostovanja u talk show emisijama ova južnoafrička ljepotica na gradskim ulicama New Yorka zablistala je u dva dnevna izdanja kojima uvjerljivo dominira omraženi modni trend

Ciklička narav modne industrije ove je sezone iznjedrila još jedan zaboravljeni trend u znaku tie-dye odjevnih komada.

Ova prepoznatljiva tehnika bojanja odjeće, koja je veliku popularnost posljednji put stekla 80-ih i 90-ih godina, nekoć je označavala klasičnu uniformu boema, hipija i tinejdžera, a ove sezone tie-dye odjevni komadi predstavljaju elegantan i osvježavajuć odabir s kojim nikako nećete proći nezamijećeno.

  • +36
Tie-Dye trend Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Zna to i slavna 43- godišnja Oskarovka Charlize Theron koja je poput brojnih trendseterica odlučila testirati ovaj, po mnogima, omraženi povratnički trend na modnoj sceni.

Prilikom obilaska njujorške gradske četvrti Soho, Charlize je svoju manekensku figuru odlučila istaknuti minijaturnom tie-dye suknjom od trapera, a nju je vješto kombinirala sa sivom vestom crnih detalja uz strukirani, tamnoplavi model sakoa na dvoredno kopčanje.

Navedenu kombinaciju ova neprikosnovena kraljica crvenog tepiha začinila je visokim, crnim gležnjačama u špic, a dozu dramatičnosti ostvarila je make-upom u znaku ruža izražajne boje fuksije.

Da je velika ljubiteljica ovosezonskog tie-dye trenda Charlize je nanovo potvrdila već idućeg dana kada je u pauzi od gostovanja u talk show emisijama osvanula u podjednako zanimljivoj kombinaciji u znaku bijele bluze pussy bow ovratnika i bež sakoa.

  • +4
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ove jednostavne odjevne komade uspjela je učiniti dodatno zanimljivima odabirom svijetlih traperica tretiranih kiselinama, a cjelokupno izdanje stilizirala je klasičnim crnim salonkama uz veliku ručnu torbu sa zlatnim detaljima.

Poznata po besprijekornim izdanjima na svečanim događanjima koji su joj s godinama osigurali titulu kraljice crvenih tepiha, Charlize Theron dokazuje da ju podjednako krasi istančan ukus za modu i kada je riječ o svakodnevnim, casual izdanjima, a spomenutima viđenim u Velikoj jabuci dokazala je kako je omraženi trend tie-dye itekako nosiv uz pravilno stiliziranje.

  • +15
Tie-dye trend Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia