FASHION GURU

Sanja Duggan preispijena je za ovu haljinu

04.09.2012 u 12:42

Bionic
Reading

'Maja Šuput izbacila je nogu, ispeglala kosu, stavila par šljokica da sve to dobije na efektu i frajeri padaju u nesvijest', komentirao je Fashion Guru pojavljivanje naše pjevačice na Danima piva. Evo tko mu je još zapeo za oko

Maja Cvjetković umara oči našem Feshiju, nikako mu se nije svidjela duga kreacija koju je nosila na prošlotjednom javnom događanju. I Antea Kodžoman mu je dosadna, nikako da smisli nešto novo.Zato ga je Ankica Dobrić ugodno iznenadila samom pojavom, a bome i dobrom voljom.

'Poznajući Eciju, ona stvarno može bolje', komentirao je lijepu voditeljicu za koju još nije dokučio što joj to točno nedostaje. Mirela Forić pak, kaže, izgleda kao da joj je ostalo materijala za bakin tapecirung te je osmislila par krpica od toga.

Tanji Ivanišević zamjerio je više pozu nego haljinu, a Juditi Franković ni flaster nije progledao kroz prste.

'Ovo je možda prihvatljivo kada se ide pješke na Sljeme, ali ne i na premijeru', rekao je nadalje Feshi za styling Aleksandra Stankovića. Ali zato je Sanja Duggan sjajno izgledala, možda je tak malčice premršava… Uvjerite se i vi i kritički glasujte tko je po vama glam, a tko blam.