U DUBAIJU

Samo niže cool stajlinge: Atraktivna djevojka Duje Ćaleta-Cara ovih dana puni baterije u toplijim krajevima

27.12.2020 u 19:04

Bionic
Reading

Adriana Đurđević, jedna od naših najzgodnijih 'wagsica' koja po pitanju mode ništa ne prepušta slučaju, sa svojim dečkom božićne blagdane provodi daleko od njihova doma u Marseilleu

Zgodna 29-godišnjakinja s istančanim smislom za modu, redovito za svoj stil dobiva samo pohvale.

Lijepa djevojka našeg reprezentativca Duje Ćaleta-Cara koji igra u Marseille Olympique, uživa u Dubaiju, a na svojem se Instagram profilu pohvalila fotografijom iz pustinje kamo su se uputili na izlet.

Atraktivna Dubrovkinja i za ovaj se put pomno dotjerala.

Adriana je izgledala totalno cool s maramom na glavi kako bi se zaštitila od pustinjskog sunca i prašine, a outfit je zaokružila sunčanim naočalima.

  • +5
Adriana Đurđević Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Pravnica i pet godina mlađi nogometaš ne kriju koliko im godi ovaj put pa je Adrianin profil prepun fotografija u dotjeranim izdanjima u Dubaiju.

Za izlazak u restoran gdje su slavili Božić par se uskladio u crno bijeloj kombinaciji kakva odgovara tamošnjim temperaturama, a Adriana je pokazala još nekoliko stajliš kombinacija.

Inače, početkom prosinca Adriana je proslavila svoj 29. rođendan u Marseilleu.

Slavlje u dvoje organizirali su u svom domu uz finu večeru i čašicu vina, a atraktivna Dubrovkinja, koja je diplomu pravnice ostavila po strani ne bi li bila uz svog Duju, odjenula je provokativnu haljinu sa šljokicama i dubokim dekolteom.