uvijek svoja

Dok ostale WAGS-ice nose hrvatske dresove, Adriana Ćaleta-Car bira elegantnu crnu čipku

05.12.2022 u 16:22

Bionic
Reading

S obzirom na to da ove sezone Duje Ćaleta-Car nije dobio poziv za reprezentaciju, ni njegova supruga Adriana ne nosi popularne hrvatske kvadratiće. Nogometni dres zamijenila je elegantnom haljinom koja spaja čipku na najtrendi način ove sezone

I dok u Hrvatskoj vlada opće nogometno ludilo, sve WAGS-ice ponosno nose prepoznatljive kvadratiće s već poznatim prezimenima na leđima. Ipak, supruga našeg bivšeg reprezentativca Duje Ćaleta-Cara po običaju modno odudara od ostatka.

Velika zaljubljenica u modu i modne trendove, Adriana se odlučila za elegantno čipkasto izdanje. Za božićni domjenak nogometnog kluba Southamptona lijepa Dubrovkinja odjenula je trendi kombinaciju s providnom čipkom.

Haljina čipkom prekriva trup i noge pa izgleda zavodljivo, ali i elegantno. Osim toga, veže se oko vrata pa se Adriana odlučila i za visoki zaglađeni rep, što joj daje još jednu dozu elegancije.

Uz čipkastu haljinu kombinirala je popularne šljokice na Pradinoj torbici.

Ponosno je pozirala uz bivšeg hrvatskog reprezentativca Duju Ćaleta-Cara, koji je prošlo Svjetsko prvenstvo predstavljao Hrvatsku u Rusiji. Tada je Adriana ipak preferirala crveno-bijele kvadratiće te ponosno nosila suprugovo prezime na leđima.

  • +2
Adriana Ćaleta-Car Izvor: Profimedia / Autor: Pixathlon / pixxmixx / Sipa Press / Profimedia