na bajkovitoj destinaciji

Trudna Adriana Ćaleta-Car servira sjajne stajlinge: Ovako dobre čizme idu uz baš sve, a tu je i zavidna kolekcija hit torbica

27.03.2023 u 22:55

Bionic
Reading

Adriana i Duje Ćaleta-Car nedavno su objavili radosnu vijest da očekuju drugo dijete. Ubrzo je zaljubljeni par otputovao u Španjolsku gdje uživaju u suncu, razgledavanju i ljubavi, a Adriana se pohvalila i s nekoliko fotografija na Instagramu

Nakon što su brojnim pratiteljima i prijateljima obznanili radosnu vijest da očekuju svije drugo dijete, par se prepustio uživanju.

Spakirali su kofere i krenuli u Španjolsku gdje, sudeći prema fotografijama koje Adriana objavljuje na svom Instagram profilu uživaju u suncu, prekrasnim prizorima i zajedničkim trenucima.

Adriana, inače velika ljubiteljica mode i trendova koje rado prati, za odmor u Španjolskoj pomno je spakirala kofer i još jednom pokazala kako najveće trendove ima u malom prstu. Ovog puta u njezinoj garderobi dominiraju lagane, udobne, ali ništa manje laskave haljine cvjetnog uzorka koje su ultimativni izbor za proljetne dane.

Adriana ih kombinira s kaubojskim čizmama, još jednim vrućim sezonskim trendom koji je ove godine doživio veliki povratak. Haljine i kaubojske čizme Adriana, inače diplomirana pravnica, spaja s pomno odabranim modnim dodacima – mini torbicama koje ovof proljeća jednostavno dominiraju stajlinzima poznatih trendseterica.

Među najpopularnijim su torbice u obliku polumjeseca kakve nude modne kuće Bottega Veneta, Copernija, Isabel Marant, JW Andersona i brojnih drugih.

Podsjetimo, Adriana i Duje početkom lipnja prošle godine su u Dubrovniku obnovili bračne zavjete i drugi put izrekli 'sudbonosno da'. Budući da su se prvi put vjenčali samo kod matičara, organizirali su i raskošno vjenčanje o kojem se danima pričalo.

Par je prije vjenčanja bio pet godina u vezi, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja. Svoje prvo dijete, sinčića Maura dobili su u kolovozu 2021. godine, a dječak će za koji mjesec postati ponosni stariji brat.

  • +7
Torbe u obliku polumjeseca Izvor: Profimedia / Autor: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia