UVIJEK U SREDIŠTU POZORNOSTI

Fanovi podijeljeni: Kim Kardashian naglasila svoje atribute u ekstravagantnom stajlingu

26.12.2020 u 14:47

Bionic
Reading

Reality zvijezda i poduzetnica Kim Kardashian West vladarica je društvenih mreža gdje ima rastuću vojsku fanova

Kim Kardashian (40) koja se proslavila u realityju 'Keeping Up with the Kardashians' o svojoj brojnoj obitelji, vrlo je aktivna na Instagramu gdje je njezina vjerna 'sljedba' prati u stopu.

Svakodnevno im daje uvid u svakodnevicu ispunjenu nevjerojatnim luksuzom, a sad je izazvala pomutnju objavom u neobičnoj kreaciji, topu oblikovanom poput oklopa kakve su nosili stari Rimljani na kojem su jasno definirani trbušnjaci i raskošnoj zelenoj suknji s velikim rasporkom.

Pomalo bizarni look, Kim je upotpunila PVC štiklama s potpisom poznate dizajnerice Amine Muaddi koju fashionistice obožavaju.

Riječ je o kreaciji s potpisom modne kuće Schiaparelli, a obožavatelji su bili podijeljeni.

Supruga glazbenika, producenta i dizajnera Kanye Westa s kojim ima četvero djece, na svoj je način zaželjela sretne božićne blagdane, a reakcije fanova na njezin pomalo bizarni stajling nisu izostale.

'Kako haljina može biti tako glupa', napisao je jedan obožavatelj.

'Neka joj netko kaže da je Božić, a ne Noć vještica', poručio joj je drugi.

  • +3
Kim Kardashian Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Drugi su je uporedili s Hulkom ili popularnim Ninja kornjačama, a nekima je pak izgledala poput grčke božice.

U svakom slučaju, Kim je za manje od 10 sati skupila više od 2 milijuna lajkova za ovaj neobičan stajling.

Inače, kako je ranije najavljeno, reality o Kardashianima prestaje se emitirati 2021. godine.

'Poruka našim nevjerojatnim obožavateljima - teška srca moramo vam reći da smo donijeli tešku odluku kao obitelj i shvatili da je vrijeme da se pozdravimo s 'Keeping Up with the Kardashians'. Nakon gotovo 14 godina i 20 sezona, stotine epizoda i nebrojeno mnogo spin-off showova, ne možemo sakriti zahvalnost zbog svih vas koji ste nas pratili kroz sve ove godine - kroz dobra vremena, ali i ona loša, kroz sreću, tugu, mnogobrojne ljubavne veze i djecu. Zauvijek ćemo cijeniti i čuvati te divne uspomene i nevjerojatne ljude koje smo upoznali putem. Hvala svima vama individualcima, ali i svima s kojima smo i poslovno surađivali i doživjeli ovo iskustvo, a najviše hvala Ryanu Seacrestu što je vjerovao u nas, kanalu E! što je odlučio biti naš partner i produkcijskom timu Bunim/Murray koji su proveli nebrojene sate dokumentirajući naše živote. Naša posljednja snimljena sezona emitirat će se početkom 2021. godine', stoji u izjavi koju su potpisali Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Rob Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner i Scott Disick, a koju su potom objavili na svojim Instagram profilima.