DAMA U PLAVOM

Samo nekoliko tjedana prije poroda Kate Middleton osvaja elegancijom

13.03.2018 u 12:36

Bionic
Reading

Iako je povodom Dana Commonwealtha, buduća šogorica Kate Middleton Meghan Markle ukrala pozornost ženstvenim outfitom, svi se slažu kako omiljena vojvotkinja nekoliko tjedana prije termina poroda naprosto zrači

Za Meghan je to bio veliki dan, pa se pomno dotjerala zaradivši bezbroj pohvala za svoj look. Naime, prvi puta, otkako su proglašene službene zaruke prijestolonasljednika, princa Harryja i američke glumice, američka se glumica pojavila na društvenom događanju zajedno s kraljicom Elizabetom II, ali i ostalim članovima kraljevske obitelji.  

  • +13
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Premda su se svi raspisali kako je zgodna Amerikanka ponovno oduševila Britance svojim modnim odabirom: moćnim kaputom dizajnerice Amande Wakeley i Mulberry torbicom koju obožavaju fashionistice, ni Kate Middleton nije puno zaostajala za tamnokosom zvijezdom serije 'Suits'.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Lijepa vojvotkinja bila je pojam elegancije prilikom dolaska pred Westminstersku opatiju u društvu svog supruga, princa Williama odlučivši se za plavu kombinaciju u kojoj je izgledala bez greške.

Kate Middleton (36) iskombinirala je upečatljivi plavi kaput (Beulah London) s torbicom Jimmyja Chooa i cipelama Ruperta Sandersona, a odličan dnevni look začinila je jednim damskim detaljem: šeširom s velikim obodom.

  • +3
Kate Middleton u posjeti Osnovnoj školi Pegasus Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, kako se već pisalo, o oporavku i snalaženju s troje male djece, Kate i William ne brinu previše, stoga nemaju namjeru angažirati novu dadilju. Kako je otkrio izvor blizak obitelji, uz dadilju Mariju Borrallo i kućnu pomoćnicu, nemaju potrebe za još jednom osobom, osobito sad kad su i George i Charlotte krenuli u vrtić.