SEKSI LOOK

Ni Nikolina Ristović nije odoljela najpoželjnijim čizmama

12.03.2018 u 14:13

Bionic
Reading

Naša poznata TV voditeljica Nikolina Ristović kad je u pitanju moda ništa ne prepušta slučaju, a njezini su stajlinzi uvijek osmišljeni do najmanjih detalja

Nema tko se nije okrenuo na premijeri predstave 'Opet on' u zagrebačkom Kazalištu Komedija za tip-top skockanom Nikolinom Ristović.

Zgodna Nikolina, koja se zbog ljubavi preselila u Beograd, u kojem živi sa suprugom Vidojem i kćerkicom Unom Sofijom, izgledala je besprijekorno u smjeloj večernjoj kombinaciji. 

Dugonoga TV voditeljica zaigrala je uspješno na kartu seksepila kombinirajući trendi sako s potpisom Valentina i traperice proslavljene francuske kuće Givenchy s upečatljivim čizmama iznad koljena u kraljevski plavoj boji, dizajnera Kurta Geigera, kakve obožavaju poznate zaljubljenice u modu poput Kylie Jenner, sestara Hadid ili Hailey Baldwin. 

  • +45
Poznati na premijeri predstave 'Opet on' Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl

Ovaj odvažni stajling, koji ne može proći nezapaženo, Nikolina je neočekivano začinila zanimljivom žutom torbicom Toma Forda i velikim naušnicama u svijetloplavim tonovima. 

  • +10
Nikolina Pišek Izvor: Cropix/Promo / Autor: Promo/Cropix

Kako to izgleda suvremeni svijet, nakon što se 2011. godine na proplanku u Berlinu probudio Adolf Hitler i malo-pomalo postao medijska zvijezda, zanimalo je osim Nikoline brojne poznate osobe iz raznih sfera hrvatskog javnog života. Kazališni komad, najavljen kao satira o suvremenom čovjeku, pogledali su tako Mara Bratoš i Nikša Kušelj, Sandra Bagarić i Darko Domitrović, Danijela Pintarić, Ecija Ojdanić s kćerkom Cvitom Viljac, Saša Buneta, Ana Miščević, Željka Ogresta i Dubravko Merlić, Danijela Trbović, Boris Banović - naš modni kritičar Fashion Guru, kao i osobe iz političkog života, poput predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića i bivšeg ministra gospodarstva Davora Šterna.

  • +12
Nikolina Pišek Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL