SPORTSKI LOOK

Samo nek' je udobno i šareno: Jennifer Lopez se ne skida iz omiljenog komada odjeće

07.08.2018 u 10:12

Bionic
Reading

Jennifer Lopez može se vidjeti u dva izdanja - kada plijeni elegancijom dotjerana od glave do pete ili u sportskom izdanju s kosom podignutom u rep ili punđu, kada ne mari za šminku i paparazze koji ju salijeću. Zanosna Latina u posljednje se vrijeme može vidjeti upravo u takvom izdanju, ne skidajući se iz omiljenih joj šarenih tajica

Pop zvijezda Jennifer Lopez poznata je kao veliki radnik, kako poslovno, tako i privatno. Svaki slobodni trenutak pjevačica i glumica iskoristi za vježbanje, zbog čega je često viđen gost u teretani i plesnim studijima gdje marljivo radi na svojoj istesanoj figuri.

Otkako je proslavila 49. rođendan, slavna pjevačica portorikanskih korijena još je odlučnija u želji da svoje tijelo dovede do savršenstva, pa je se u posljednje vrijeme često može vidjeti na putu do teretane, gdje najčešće odlazi sama.

  • +9
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Obzirom da pop zvijezda već godinama ima određene rituale vježbanja, ne čudi to što za trening uvijek odabire vrlo slične stajlinge. Umjesto širokih trenirki JLo radije vježba u pripijenim tajicama, i to onima vrlo zanimljivih i vedrih printeva, a brend koji najčešće odabire je Niyama Sol, poznat po proizvodnji originalnih tajica za vježbanje.

Prosječna cijena tajica s potpisom ovog brenda koji obožava slavna Latina je oko 590 kuna, odnosno 92 dolara, a JLo ih ima u svim bojama i uzorcima. Osim što su udobne i fleksibilne, lijepoj pjevačici ističu njezine bujne obline na koje je posebno ponosna.