OMILJENI MODNI DODATAK

JLo se ne odvaja od skupocjene torbe u stajlingu koji odiše elegancijom i stilom

01.08.2018 u 10:05

Bionic
Reading

Jennifer Lopez stigla je u New York, a njezina najsvježija modna izdanja ni ovog puta nisu razočarala. Slavna ljepotica u istom je danu promijenila dva stajlinga, no skupocjenu torbicu nije ispuštala iz ruku

Ako netko zna kako ostaviti dobar modni dojam u svakoj prilici, onda je to Jennifer Lopez. Nakon što je objavljena vijest da će primiti nagradu Michael Jackson Video Vanguard na ovogodišnjoj dodjeli MTV-jevih nagrada u listopadu, JLo je viđena ispred MTV-jevog ureda u New Yorku, dotjerana od glave do pete, u stajlingu koji vrišti - 'ja sam diva'.

Nakon što je ranije toga dana viđena u seksi odjevnoj kombinaciji - predimenzioniranoj bijeloj košulji u stilu haljine s potpisom brenda Poiret i visokim čizmama od trapera s potpisom modne kuće Versace - latinoamerička pjevačica presvukla se u nešto udobniji stajling koji odiše elegancijom i stilom.

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pjevačici se očigledno jako žurilo jer nije imala vremena promijeniti modne dodatke, uskočivši u svilenu kombinaciju u boji šampanjca - hlače i majicu s potpisom brenda Sally LaPointe i vrtoglave šljokičaste štikle s potplatom Giuseppea Zanottija, koje je uskladila s nakitom brenda Le Vian, Chanelovim naočalama i skupocjenom crnom Hermesovom birkinicom od krokodilske kože, čija je cijena 'skromnih' 190 tisuća kuna (30.000$).

  • +10
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna pjevačica prije nekoliko dana proslavila je 49. rođendan u društvu najmilijih, a umjesto raskošne toalete i čašćenja u luksuznim restoranima, svoj veliki dan provela je na plaži, pri čemu njezino savršeno istesano tijelo u bikiniju nikoga nije ostavilo ravnodušnim.