NEPOGREŠIV STIL

Jennifer Lopez plijeni seksepilom i ženstvenošću čak i kada je zakopčana do grla

03.08.2018 u 10:17

Bionic
Reading

Jennifer Lopez već nekoliko dana boravi u New Yorku, a društvo joj pravi šest godina mlađi dečko Alex Rodriguez te se ne odvaja od lijepe pjevačice. Par je viđen ispred studija NBC televizije, u koji je JLo stigla na snimanje informativne emisije 'Today Show'

Pop diva Jennifer Lopez u društvu dečka Alexa Rodrigueza, bivšeg profesionalnog igrača bejzbola, stigla je ispred studija NBC televizije, u koji je pozvana da gostuje u emisiji 'Today Show', a par je ubrzo nakon završetka snimanja napustio zgradu NBC-ja držeći se za ruke sve vrijeme. Šest godina mlađi Rodriguez ne skriva koliko je zaljubljen u lijepu pjevačicu portorikanskih korijena te joj je cijelo vrijeme upućivao zaljubljene poglede.

Njihova ljubav cvjeta još od veljače prošle godine, a umirovljeni sportaš prati JLo gotovo na svim događanjima. Prije nekoliko dana pjevačica je proslavila 49. rođendan u društvu djece Maximiliana Davida i Emme Maribel, koju ima iz braka s pjevačem Marcom Anthonyjem, te svoga odabranika i njegove djece Elle i Natashe.

  • +7
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna ljepotica se za gostovanje u NBC-jevoj emisiji odjenula vrlo elegantno i ženstveno te dokazala da žena itekako može zračiti seksepilom čak i kada je zakopčana do grla. Elegantne bijele palazzo hlače visokog struka i cvjetnu bluzu dugih rukava s potpisom modne kuće Gucci lijepa Latina naglasila je tankim crnim remenom u struku s potpisom modne kuće Chanel, crnim štiklama i sunčanim naočalama s potpisom pristupačnog brenda Quay Australia.